Danula
czekam ciągle czekam.....
Byłam byłam Danusiu![]()
No i?????????????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam byłam Danusiu![]()
no serio
nie no piknie mów piknie
e...tam...
ech...
jutro mają dzwonic... czy tak czy nie... zaprezentowałam się z najlepszej strony (w końcu innej nie mam) ale mam przeczucie że to jeszcze nie mój czas.... ;-)
hej Kochana))))))))

To prawda innej strony nie posiadasz, no może prócz ten "ciemnej strony mocy"no serio
nie no piknie mów piknie
e...tam...
ech...
jutro mają dzwonic... czy tak czy nie... zaprezentowałam się z najlepszej strony (w końcu innej nie mam) ale mam przeczucie że to jeszcze nie mój czas.... ;-)
hej Kochana))))))))

a tam złe przeczucie dobrze wróży!!!
Gdyby poczta była szybsza......to pewnie bym Cie o to poprosiła, ale tak.......no i cenowo duzo lepsze
jak chcesz to moge ci kupywac i wysylac do PLtroche zarobisz
heheh
ale dzięks za chęci 

To prawda innej strony nie posiadasz, no może prócz ten "ciemnej strony mocy"a tam złe przeczucie dobrze wróży!!!
Pindziu moja wierzę w Ciebie!!!
Aaaaa w ogóle miałam kolędę, miała być w sobotę, a przyszedł w piatek...ja tu wysztrychlowana jak stróż na boże ciało na karaoke a tu dzwonek..........kukam przez fierankę, a tu patrzę ksiądz z ministrantami przed furtką....dawaj dylaaaaaaaaaaa świeczki, obrus krzyż i heja....wpuściłam gada - wnerwił mnie że nie pytaj.....![]()

Gdyby poczta była szybsza......to pewnie bym Cie o to poprosiła, ale tak.......ale dzięks za chęci
![]()
Wchodzi i pyta "Ooooo, a siostra to na imprezkę chyba sie wybiera"hahahah NIESPODZIEWAJKA![]()

TY za duzo NIE mysl![]()

Anecia już doczytałam i trzymam kciuki za fona tylko z dobrymi wieściami ;-)

To prawda innej strony nie posiadasz, no może prócz ten "ciemnej strony mocy"a tam złe przeczucie dobrze wróży!!!
Pindziu moja wierzę w Ciebie!!!
Aaaaa w ogóle miałam kolędę, miała być w sobotę, a przyszedł w piatek...ja tu wysztrychlowana jak stróż na boże ciało na karaoke a tu dzwonek..........kukam przez fierankę, a tu patrzę ksiądz z ministrantami przed furtką....dawaj dylaaaaaaaaaaa świeczki, obrus krzyż i heja....wpuściłam gada - wnerwił mnie że nie pytaj.....![]()