• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
no serio :-D:-D:-D
nie no piknie mów piknie :-D:-D:-D:-D
e...tam...
ech...

jutro mają dzwonic... czy tak czy nie... zaprezentowałam się z najlepszej strony (w końcu innej nie mam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D) ale mam przeczucie że to jeszcze nie mój czas.... ;-):sorry2:

hej Kochana :)))))))))
To prawda innej strony nie posiadasz, no może prócz ten "ciemnej strony mocy" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tam złe przeczucie dobrze wróży!!!
Pindziu moja wierzę w Ciebie!!!
Aaaaa w ogóle miałam kolędę, miała być w sobotę, a przyszedł w piatek...ja tu wysztrychlowana jak stróż na boże ciało na karaoke a tu dzwonek..........kukam przez fierankę, a tu patrzę ksiądz z ministrantami przed furtką....dawaj dylaaaaaaaaaaa świeczki, obrus krzyż i heja....wpuściłam gada - wnerwił mnie że nie pytaj.....:zawstydzona/y:

To prawda innej strony nie posiadasz, no może prócz ten "ciemnej strony mocy" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tam złe przeczucie dobrze wróży!!!
Aaaaa w ogóle miałam kolędę, miała być w sobotę, a przyszedł w piatek...ja tu wysztrychlowana jak stróż na boże ciało na karaoke a tu dzwonek..........kukam przez fierankę, a tu patrzę ksiądz z ministrantami przed furtką....dawaj dylaaaaaaaaaaa świeczki, obrus krzyż i heja....wpuściłam gada - wnerwił mnie że nie pytaj.....:zawstydzona/y:

hahahah NIESPODZIEWAJKA:-D:-D:-D

TY za duzo NIE mysl :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Anecia już doczytałam i trzymam kciuki za fona tylko z dobrymi wieściami ;-)

zobaczymy... ale dziękuję za kciuki :tak:

haha.... taaa.... o tej nie wspominac...ciiiii.............
jak mówię nie nastawiam się bo już zbyt wiele razy spotkało mnie rozczarowanie :tak:
hehe... to się ministranty na Ciebie gapili pewnie :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry