rudzia789
szczęściara
Spokojnie nic "tykać" nie będzie;-) Nic wielkiego ale z serducha ;-)
heheheh no ja mam nadzieje

bo jakby co od razu odsylam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spokojnie nic "tykać" nie będzie;-) Nic wielkiego ale z serducha ;-)

bo jakby co od razu odsylam 

Ja też się przekonałam do ich kosmetyków - bez podkładu antystres. ani rusz!!!!!!!!ja tez w PL siedzialam w AVONIE teraz tutaj..... tylko tu sa troche inne zasady.... poza tym bez avonu ani ruszlubie ich kosmetyki
![]()

Dobre jakościowo, ceną niekoniecznie ;-)
heheheh no ja mam nadziejebo jakby co od razu odsylam
![]()

mam nadzieję tylko, że dojdzie bez "naruszenia" 
mam nadzieję tylko, że dojdzie bez "naruszenia"
![]()
Ja też się przekonałam do ich kosmetyków - bez podkładu antystres. ani rusz!!!!!!!!Dobre jakościowo, ceną niekoniecznie ;-)
Inne zasady? A czym się różnią?![]()
ANETKO, 30 stycznia......
Mam nadzieję, że na dłuuuuuuuuuuugo, bo powtarzam raz jeszcze - to miłośc jest.....
To ładnie na mnie gadasz Ł skoro kojarzy kto ja?!;-)

ANETKO, doczytałam dopiero - to ja trzymać &&&&& - czyli zadzwonilikochana oby się udało!!!!!!!!!!!!!! Tęsknię pindziu moja
![]()

MUSI dojść "nienaruszona", bo zatłukę**no ja tez bo znajac nasza poczte to wszytsko moze sie zdarzyc..... ehhhh nie martw sie dojdzie bezpiecznie ;* bo od serduszka![]()

;-)Aaaaaaa.....to ja nie wiedzieć....ale więcej produktów!!! Sie tak nie bawię!!!!!!!!!!!!troche inaczej zarobkowo.... inaczej tu jest z tymi levelami i prezentami od nich.... poza tym tutaj jest zdecydowanie wiecej produktow niz w PL....

Już ja widzę "te dobre rzeczy" -
obaczymy...))
Ale ja same dobre rzeczy mówię
jak Ty ślicznie do mnie mówisz
zdrzemnęłam sie tyci tyci bo coś mnie łebek napierdziela![]()

- ale pozostaje mi wierzyć