ewelina28
Dum Spiro Spero...
Bry Wioletto!!! :-):-):-):-)melduję się i ja!
Co tam u "Cię"????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bry Wioletto!!! :-):-):-):-)melduję się i ja!
Bry Wioletto!!! :-):-):-):-)
Co tam u "Cię"????
Kochana coby nie było będzie dobrze i trzeba wierzyć, że tym razem się uda i będzie wszystko w porządku!!! Najważniejsze to walczyć do samego końca ;-) Pozdrawiam serdeczniście :-) buźki ;-)o i ktoś jeszcze pamięta - jak miło
witam dzieewczynki
strasznie mi trudno tu się wpasować i cosik napisać..Wróciłam do pracy, później młodego z przedszkola odbieram i już wieczór...Poniedziałek był dopiero, a tu już piątek. Nie obejrzę się a 50 lat będę miała..
A chciałam powiedzieć,że... byłem w śr u gina i .. niby mam zielone światełko - że możemy "zachodzić"- hmm jednak mam się liczyć z tym,że mogę nie donosić iże trzeba będzie szpital zaliczyć..no i to zielone jakoś mi tak przygasło troszku...
no nic mam zagwostkę.Niemałą.
pozdrawiam serdecznie!!!miłego weekendu
Anecia Danusia, Ewelina , Vjola, Marta Rudzia, Ola Iza, Madzia buziaki
To ja się cieszyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bałdzo....:-):-)u mię wsio oł rajt!
To sie rozumie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czuję w sobie siłę LWA!!!

A mnie dziś taki strach na fotelu gin. obleciał, że hej.........
W ogóle to torbiel mam 3cm ................ i lekarz kazał podjąć mi decyzję - operować czy nie - jak operować to staranka na boku przez długi czas.....nie operować to torbiel będzie rosła - i nie wiem co robić.....póki co nic mnie nie boli, no oprócz dzisiejszego "macanka", chyba mi tam coś naruszył i na no-spie jadę od rana.....
No i mam zagwostkę....ojej
:--
-
-(