V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
No i mam zagwostkę....
będzie ok..
zobaczysz..
zobaczysz..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i mam zagwostkę....
Wiem, że będzie ok i jakoś się nie martwię tylko ciężko podjąć mi decyzję....póki co dostałam leki, ale gin mówił, że obwaia się, że jest zbyt duża by mogła się dzięki lekom wchłonąć....więc jakies kroki podjąc muszę.....będzie ok..
zobaczysz..

SZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE

.WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNASZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE
.
WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNASZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
.
SIS*** buź kochana moja :-)no my juz po spacerku obiadek dochodzi za chwile sie biore za serniczka.... musze sie na czym swyladowac
Sis to moze lepiej zrobic ten zabieg... ehhhh
no ja wiedzialam ze w tobie to nie jeden talent drzemie - pani wokalistko![]()
oby do kolejnej wizyty....zaraz wstawie i mam załozony szewek bo nasza królwna chciała wyjść juz na swiat dwa tygodnie temu ale na szcz ęście coś mnie tknęło i zadzwoniłam wczesniej z tu szyjka się skróciła do 2cm i otworzyłan na 1,5cm.o rety jakie cudenko.....
No to musisz slonce uwazac na siebie... Juz nie wiele zostalo dacie rade nawet i z cewnikiem wazne zeby z wami wsyztsko bylo dobrze caluje :*
i pokaz brzusio bo jam nie wiedziala(
Pucolek prześliczny!!!!! Ugłaszcz od e-ciotki ;-):-)WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNASZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE
.