• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
no my juz po spacerku obiadek dochodzi za chwile sie biore za serniczka.... musze sie na czym swyladowac :):):)

Sis to moze lepiej zrobic ten zabieg... ehhhh
no ja wiedzialam ze w tobie to nie jeden talent drzemie - pani wokalistko :):):)

WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNA:biggrin2::biggrin2: SZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE:no::no: WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.

WITAJCIE KOCHANE MY PO WIZYCIE I TAK. MAŁA WAŻY 958GRAM JEST ŚLICZNA:biggrin2::biggrin2: SZYJKA TRZYMA JAK NA RAZIE A MAŁA SIĘ UŁOŻYŁA GŁÓWKĄ W DÓŁ JA DO PORODU. MAM BRAĆ DALEJ LEKI ŻEBY SIĘ SKURCZE NIE POJAWIŁY. JEST TYLKO POWAŻNY PROBLEM Z MOJĄ NERKĄ PRAWĄ PÓŁTORA TYGODNIA TEMU MOCZ MI STAŁ NA 3CM A TERAZ JUŻ NA 5CM I JEST NAPRAWDĘ NIE CIEKAWIE:no::no: WIZYTĘ MAM ZA 2 I PÓŁ TYGODNIA I ZOBACZYMY WTEDY BO GINKA SIE BOI ŻE CAŁKIEM PRZESTANIE PRACOWAĆ A WTEDY TYLKO ZOSTAJE CEWNIK BO JAK GO NIE ZAŁOŻĄ TO LEWA BĘDZIE ZA BARDZO OBCIĄŻONA I WTEDY MOŻE NIE BYĆ ZA FAJNIE U NASZEJ ZUZI. KOCHANE WSTAWIAM DWA ZDJĘCIA GINKA SIĘ ŚMIAŁA ŻE MA TAKIE POLICZKI PUCOŁOWATE:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
cudna królewna

o rety jakie cudenko.....

no to musisz slonce uwazac na siebie... juz nie wiele zostalo dacie rade nawet i z cewnikiem wazne zeby z wami wsyztsko bylo dobrze caluje :*

i pokaz brzusio bo jam nie wiedziala :(:((

no my juz po spacerku obiadek dochodzi za chwile sie biore za serniczka.... musze sie na czym swyladowac :):):)

Sis to moze lepiej zrobic ten zabieg... ehhhh
no ja wiedzialam ze w tobie to nie jeden talent drzemie - pani wokalistko :):):)
SIS*** buź kochana moja :-)
Ty na serniq chcesz sie wyładować??? Ciekawe co później jeść będziesz ;-)
Chyba zostawie torbielke jak jest zobaczymy co z tego wyniknie :zawstydzona/y:oby do kolejnej wizyty....
Talent kochana moje drugie imie hahahhahahahhahahaa SKROMNA jak zawsze ;-) ale zawstydzasz mnie, żadna tam ze mnie wokalistka, po prostu uwielbiam śpiewać....;-)

o rety jakie cudenko.....

No to musisz slonce uwazac na siebie... Juz nie wiele zostalo dacie rade nawet i z cewnikiem wazne zeby z wami wsyztsko bylo dobrze caluje :*

i pokaz brzusio bo jam nie wiedziala :(:((
zaraz wstawie i mam załozony szewek bo nasza królwna chciała wyjść juz na swiat dwa tygodnie temu ale na szcz ęście coś mnie tknęło i zadzwoniłam wczesniej z tu szyjka się skróciła do 2cm i otworzyłan na 1,5cm.

reklama
Pucolek prześliczny!!!!! Ugłaszcz od e-ciotki ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry