ewelina28
Dum Spiro Spero...
Nic nie widać, trzymasz się świetnie!!! U mnie 7kg to zaraz po cycolach by było widac....dzięki niunia niby 7kg przytyłam ale na szczęście za bardzo tego nie widać:-):-).

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie widać, trzymasz się świetnie!!! U mnie 7kg to zaraz po cycolach by było widac....dzięki niunia niby 7kg przytyłam ale na szczęście za bardzo tego nie widać:-):-).

;-)Rozumiejus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tłumaczus
"czy cykl liczy się od prawidłowego krwawienia
czy od plamień przed krwawieniem?"
Teraz rozumiejus?

A jak długie masz cykle i ile się spóxniła @ ?
Bo wiesz prawidłowo jest + - 4 dni licząc np. że cykle masz 28, czyli 24-28-32=to norma....
Rozumiejus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No wiesz, każde plamienie międzymiesiączkowe jest niepokojące....tzn, że coś sie dzieje.....
A może to plamienie to już była @, ile dni przed "normalnym" @ miałaś to plamienie![]()
Toć to norma!!!!!!!! Nic sie nie martw.....jest OK...ja w tych sprawos wielkos głąbos będos
ale od zabiegos:
zabiegos - 21.IX
I - 22.X
II - 19.XI
III - 17 XII
IV - 16.I
czyli do stycznios byłos cyklos 28 dnios
a w stycznios się @ opóźnios o 2 dni
czyli normos?
2 dni
ale ja tak mam zawsze
jakies 2 dni plamienia
a potem sru
jak z kranu!
Ale słuchaj jak masz plamienie a potem @ w ciągu to nie ma powodów do niepokoju, a jeśli z przerwą np.jedno-dwu-dniową to lepiej spytaj lekarza, byc może taka twa natura, ale jeśli masz cykl w normie to nie martwiłabym się zbytnio Kochana....i własnie nie wiem
czy liczyć od plamień czy od krwawienia

SIS*** buź kochana moja :-)
Ty na serniq chcesz sie wyładować??? Ciekawe co później jeść będziesz ;-)
Chyba zostawie torbielke jak jest zobaczymy co z tego wyniknieoby do kolejnej wizyty....
Talent kochana moje drugie imie hahahhahahahhahahaa SKROMNA jak zawsze ;-) ale zawstydzasz mnie, żadna tam ze mnie wokalistka, po prostu uwielbiam śpiewać....;-)

zaraz wstawie i mam załozony szewek bo nasza królwna chciała wyjść juz na swiat dwa tygodnie temu ale na szcz ęście coś mnie tknęło i zadzwoniłam wczesniej z tu szyjka się skróciła do 2cm i otworzyłan na 1,5cm.
Już głaszcze:-):-) a to zdjęcia z paru dni temu:-).
Ale słuchaj jak masz plamienie a potem @ w ciągu to nie ma powodów do niepokoju, a jeśli z przerwą np.jedno-dwu-dniową to lepiej spytaj lekarza, byc może taka twa natura, ale jeśli masz cykl w normie to nie martwiłabym się zbytnio Kochana....![]()
Ale słuchaj jak masz plamienie a potem @ w ciągu to nie ma powodów do niepokoju, a jeśli z przerwą np.jedno-dwu-dniową to lepiej spytaj lekarza, byc może taka twa natura, ale jeśli masz cykl w normie to nie martwiłabym się zbytnio Kochana....![]()