• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Skarbie co się stało???????????????????:zawstydzona/y:
Nie smutkaj sie uśmiechnij się ładnie, a od razu zrobi Ci się lepiej ;-)

a nic sie nie stalo szkoda gadac..... jutro mam zamiar powiadomic mojego kochanego pracodawce ze ide na maciezynski a teraz sie zbieram zeby do niej zadzwonic i zapytac o formularz ale jak pomysle ze mam jej sluchac to mnie sciska:wściekła/y::wściekła/y:

a nic sie nie stalo szkoda gadac..... jutro mam zamiar powiadomic mojego kochanego pracodawce ze ide na maciezynski a teraz sie zbieram zeby do niej zadzwonic i zapytac o formularz ale jak pomysle ze mam jej sluchac to mnie sciska:wściekła/y::wściekła/y:
Kochana, to nie słuchaj jej, tylko powiedz co masz do powiedzenia i już! Krótka piłka......i juz sie nie złość Ty nerwusku....FRANIA ugłaszcz tam i fluidki niech ciotce wysyła, bo w tym roku brzuszek musi być ;-)
Dostałas już przesyłke????:zawstydzona/y:

reklama
Kochana, to nie słuchaj jej, tylko powiedz co masz do powiedzenia i już! Krótka piłka......i juz sie nie złość Ty nerwusku....FRANIA ugłaszcz tam i fluidki niech ciotce wysyła, bo w tym roku brzuszek musi być ;-)
Dostałas już przesyłke????:zawstydzona/y:

zem jeszcze nic nie dostala....

oj fluidki to on wysyla caly czas Kochana wariuje jak szaleniec maly :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry