rudzia789
szczęściara
dziękujos bardzos koleżankos
heheh ja to juz nawet zapomnialam co to plamienios czy krwawienios

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękujos bardzos koleżankos

Skarbie co się stało???????????????????nie ale musze sie czyms zajac bo zwariuje.... jestem wkurzona i smutna... nigdy chyba nie zrozumiem rasy ludzkiej
no czytalam kochana najwazniejsze ze sytuacja opanowana
no superrosniesz malenka rosniesz
![]()

A prosze bardzo - służę.....dziękujos bardzos koleżankos

;-)Skarbie co się stało???????????????????
Nie smutkaj sie uśmiechnij się ładnie, a od razu zrobi Ci się lepiej ;-)

heheh ja to juz nawet zapomnialam co to plamienios czy krwawienios :-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d

ale jak sobie przypomne to znow oczy bede wytrzeszczac z wrazenia![]()
Kochana, to nie słuchaj jej, tylko powiedz co masz do powiedzenia i już! Krótka piłka......i juz sie nie złość Ty nerwusku....FRANIA ugłaszcz tam i fluidki niech ciotce wysyła, bo w tym roku brzuszek musi być ;-)a nic sie nie stalo szkoda gadac..... jutro mam zamiar powiadomic mojego kochanego pracodawce ze ide na maciezynski a teraz sie zbieram zeby do niej zadzwonic i zapytac o formularz ale jak pomysle ze mam jej sluchac to mnie sciska![]()

wpierwos będos ocieros łzos z oczos
po porodos

Kochana, to nie słuchaj jej, tylko powiedz co masz do powiedzenia i już! Krótka piłka......i juz sie nie złość Ty nerwusku....FRANIA ugłaszcz tam i fluidki niech ciotce wysyła, bo w tym roku brzuszek musi być ;-)
Dostałas już przesyłke????![]()