rudzia789
szczęściara
A "COŚ" kochana, nie powiem![]()
czekaj cierpliwie....;-)
wiesz ze ja NIEcierpliwa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A "COŚ" kochana, nie powiem![]()
czekaj cierpliwie....;-)

No cos ostatnio w kulki se lecą.....albo czegoś nie ma, albo z opóźnieniem wsio, już ja tam jutro zadzwonię! Mi tu klienci uciekają, cholercia jasnaoj mi AVON to ostatnio bokiem wyszedl...... paczke mi zagubili i 3 tygodnie czekalam![]()

wiesz ze ja NIEcierpliwa![]()

spoko spoko...pewnie na dniach dostaniesz....;-)Gdybym tyle klientek nie miała to bym zrezygnowała, bo wiecznie COŚ z nimi ostatnio....ja wszytsko musze sobie zamawiac u ciotki bo po angielsku to marnie mi cyztac..... wole nasz kochany jezyk....![]()

No cos ostatnio w kulki se lecą.....albo czegoś nie ma, albo z opóźnieniem wsio, już ja tam jutro zadzwonię! Mi tu klienci uciekają, cholercia jasna![]()

Gdybym tyle klientek nie miała to bym zrezygnowała, bo wiecznie COŚ z nimi ostatnio....![]()
spoko spoko...pewnie na dniach dostaniesz....;-)

Ja juz kilka ładnych lat w tym siedzę....poza tym fajne prezenty dostaję - kosmetyków prawie nie kupuję wsio dostajęa ja lubie sie przy tym odchamicraz na jakis czas inne zajecie niz dom
![]()

Dodatkowe zajęcie.... jakbym miała mało ;-)

Spokojnie nic "tykać" nie będziezaczynam sie bac![]()

;-) Nic wielkiego ale z serducha ;-)Ja juz kilka ładnych lat w tym siedzę....poza tym fajne prezenty dostaję - kosmetyków prawie nie kupuję wsio dostajęDodatkowe zajęcie.... jakbym miała mało ;-)
![]()