• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Rudzia nie byłam u okologa ;-)

Wiola
a Ty gdzie ?

Danusia !!!!!!!!!!!!! Ewelinka !!!!!!!!!!!!!! Gdzie Wy ???????????

Madzia ciesze się że się wybawiłaś :-D

Gabrysia pisz pisz... co Ci tylko ślina na język przyniesie :-D:-D:-D

Iza
jak po weekendzie ?

reklama
Sis:**** mówisz aż 2 kg??????? :szok: to straszne pewnie w żadne spodnie się nie mieścisz ;-)A kopytka jutro też robię tak mi zasmakowały ;-) Ty weż tam proszę Cię nie szalej szalona :-) a gwałt to na stonkę był???????? :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rany ale z Ciebie staruszka :szok::-D:-D:-D:-D

Sis*** Ty się nabijasz, a ja poważnie mój podbródek podpinam do tych 2kg!!!! :-D:-D:-D:-D:-D Ale spokojnie, dziś stanęłam na wagę i na - 3,5kg ;-)czyli schuściłam :-D:-D:-D Wyszalałam się, głos mi padł na dobre....na karaoke było zaje**** śpiewałam jak nigdy i wygrałam płytę - szkoda, że jakaś składanka hitów, za którymi nie przepadam ha ha ha ha ale liczą sie chęci organizatorów! Pan z obsługi technicznej sprzętu pytał, czy czasem nie szykuję sie z nagraniem płyty!!! Uwierz mi - padłam....:-D:-D:-D:-D Ale miło mi sie zrobiło i najważniejsze, że się podobał mój wykon :zawstydzona/y:
Ano staruszka, ale czuje się na 20 :-D:-D:-D:-D

ANETKO, 30 stycznia......
Mam nadzieję, że na dłuuuuuuuuuuugo, bo powtarzam raz jeszcze - to miłośc jest.....:-D:-D:-D
To ładnie na mnie gadasz Ł skoro kojarzy kto ja?! :-D:-D:-D:-D:-D ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry