• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dokładnie nie zmienili nawet adresu a mieszkam tu ponad rok :wściekła/y:

Ubezpieczalnia też czekam już 4 miesiąc na decyzje o odszkodowaniu a mają na to 30 dni szlak mnie trafia normalnie :no:
Bo ja Ci kochana cos powiem - Jak tam do nich nie pójdziesz i nie opier***** to tak własnie jest, a potem sie wszyscy dziwią, że ludzie narzekają na tego typu instytucyje!!!!!!!!!!!!!! Banda złodziei polskich decydentów :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no nie moge isc na wolne dopoki mi nie dadza papierka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a oni nic o takim formularzu nie wiedza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Rany co to za kraj i popieprz*** przepisy :no:

Bo ja Ci kochana cos powiem - Jak tam do nich nie pójdziesz i nie opier***** to tak własnie jest, a potem sie wszyscy dziwią, że ludzie narzekają na tego typu instytucyje!!!!!!!!!!!!!! Banda złodziei polskich decydentów :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja to mam głęboko szwagier mnie namówił na to ubezpieczenie więc niech teraz wyjaśnia już do niego dzwoniłam i swoje usłyszał jak zachwalał to teraz niech się stara :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tak naprawde wogole nie mieli prawa dawac mnie na ta cholerna pralnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: powinnam dalej robic jako opiekun ale z moimi obowiazkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wzielam to bo sie cieszylam ze mimo wsyztsko bede pracowac ze bede w srod dziadkow:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo wizja ze ich nie zobacze przez kolejny rok to :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kocham moja prace nie moja wina ze kocham sie nimi opiekowac kocham ich noooo a pani najwyzzsza tak traktuje ludzi a nie inaczej z czego odechciewa sie wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

poprostu nienawidze takich ludzi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie nawidze jak sie wlasnie TAK traktuje ludzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak jestem potrzebna to wiedza gdzie zadzwonic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja lece jak na zlamanie karku bo sie ciesze ze jestem potrzebna i nagle slyszysz ze narazie nic dla ciebie NIE mamy i nie ma cie w GRAFIKU:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Koleny raz powtórze...nadgorliwość jest karana....masz kochana zapłatę za bieganie na każde wezwanie :no:

A i pewnie, jak namawiał to niech teraz walczy!!! :-D:-D:-D:-D:-DOj......to chyba mu sie oberwało.....:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

Ano oberwało no cóż każdego jest szkoda płacę sporą sumkę więc niech sobie w kulki nie lecą bo się wkurze na prawdę ;-)

tak naprawde wogole nie mieli prawa dawac mnie na ta cholerna pralnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: powinnam dalej robic jako opiekun ale z moimi obowiazkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wzielam to bo sie cieszylam ze mimo wsyztsko bede pracowac ze bede w srod dziadkow:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo wizja ze ich nie zobacze przez kolejny rok to :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kocham moja prace nie moja wina ze kocham sie nimi opiekowac kocham ich noooo a pani najwyzzsza tak traktuje ludzi a nie inaczej z czego odechciewa sie wszystko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MARTA!!!!!!!! dziewczyno Ty jesteś w CIĄŻY i to zaawansowanej może pomysl trochę o sobie i dziecku teraz co????

reklama
tym ze nie jestem taka jak oni ze nie obrabiam bups za plecami innych ze nie wchodze ludzia w tylek bez wazeliny a potem obracajac sie wbijam im palec w oko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WEź sis*** bo normalnie Cie przełożę przez kolano. Teraz Twoim priorytetem jest CIĄŻA a nie praca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajmij sie sobą i maleństwem a nie przejmujesz sie jakimiś chorymi sprawami w pracy! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry