• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ktoś reflektuje na "burittto"

47bc66b6c3e0a_440.jpg

poprostu nie lubie siedziec na tylu bezczynnie kiedy moge cos robic.... poza tym lubie to co robie wiec czemu mam rezygnowac z tego bo jakas pinda mnie nie lubi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Martuś, nikt nie każe Ci z niczego rezygnować, ale Twój stan chyba nie jest odpowiednim momentem, by walczyć z "całym swiatem" he? Sis****nie denerwuj sie bo FRANEK będzie nerwowym i ponurym dzieckiem, a tego chyba nie chcesz???:no:

reklama
Martuś, nikt nie każe Ci z niczego rezygnować, ale Twój stan chyba nie jest odpowiednim momentem, by walczyć z "całym swiatem" he? Sis****nie denerwuj sie bo FRANEK będzie nerwowym i ponurym dzieckiem, a tego chyba nie chcesz???:no:

Bo Cię to denerwuje i to bardzo często bo to może zaszkodzić dziecku albo Tobie? Bo nerwy nie są Ci wskazane? :sorry2:

Kochana, ale jak mamy gadać skoro sie martwimy o Ciebie!! Praca nie zając.....a zdrowie można szybko stracic....więc dbaj teraz o siebie i niczym sie nie przejmuj....

wiem ze macie racje ale ciezko mi tak troche minie zanim sie ogarne z tym wszytskim ;( ale dam rade :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry