• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

O kurcze czekałaś na mnie?? :zawstydzona/y: miło ;-)

no a jak :-D:-D:-D

E tam przeczucie Cię myli kochana poczekaj spokojnie co ma być to będzie ;-)

czekam czekam... i tak nic ode mnie nie zalezy ;-)

Anecia co z tą pralką?? Zepsuła się ??

ano... był już drugi raz gosc... za pierwszym razem wymontował blokade co by drzwi mozna było otwierac... i pralka znowu nie chciała się włączyc... :wściekła/y: wczoraj byl drugi raz... i postawił diagnozę że programato poprostu się spieprzył :no: a jest to dosyc :szok: droga czesc....
ta czesc co ją wymontował (co odpowiadała za to że cholerstwo się zacinało i nie chciało otworzyc) kosztuje ok 200-300 zł.... a programator na pewno ponad 500 zł :sorry2:

reklama
no a jak :-D:-D:-D
czekam czekam... i tak nic ode mnie nie zalezy ;-)
ano... był już drugi raz gosc... za pierwszym razem wymontował blokade co by drzwi mozna było otwierac... i pralka znowu nie chciała się włączyc... :wściekła/y: wczoraj byl drugi raz... i postawił diagnozę że programato poprostu się spieprzył :no: a jest to dosyc :szok: droga czesc....
ta czesc co ją wymontował (co odpowiadała za to że cholerstwo się zacinało i nie chciało otworzyc) kosztuje ok 200-300 zł.... a programator na pewno ponad 500 zł :sorry2:

No to kaszana to może tym razem kup sobie otwieraną z przodu, ja nie miałam do nich przekonania ale teraz jestem bardzo zadowolona. Mam Samsunga 1200 obrotów kilka możliwości programowania, zabezpieczenie przed dziećmi i nie droga była dałam za nią 800 zł chodzi cicho jestem z niej zadowolona i jak skończy prać gra melodie można potańczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to kaszana to może tym razem kup sobie otwieraną z przodu, ja nie miałam do nich przekonania ale teraz jestem bardzo zadowolona. Mam Samsunga 1200 obrotów kilka możliwości programowania, zabezpieczenie przed dziećmi i nie droga była dałam za nią 800 zł chodzi cicho jestem z niej zadowolona i jak skończy prać gra melodie można potańczyć :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
Moja mama wczoraj kupiła żelazko....

ze strażakiem:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz... tylko najpierw musimy zmierzyc czy nam taka wejdzie do łazienki :tak: jeżeli tylko się zmiesci napewno taka kupimy... gosc tez mówił że te otwierane od góry są dużo gorsze :tak:
tez słyszałam że samsungi są dobre :tak:
i fajnie że chodzi cicho :tak:
gr melodie??? ale numer :-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D
Moja mama wczoraj kupiła żelazko....
ze strażakiem:szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To znaczy...faceta dawali do żelazka?????? :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz... tylko najpierw musimy zmierzyc czy nam taka wejdzie do łazienki :tak: jeżeli tylko się zmiesci napewno taka kupimy... gosc tez mówił że te otwierane od góry są dużo gorsze :tak:
tez słyszałam że samsungi są dobre :tak:
i fajnie że chodzi cicho :tak:
gr melodie??? ale numer :-D:-D:-D

Wymierz nie są wiele większe jak te otwierane z góry na pewno jakaś Wam wejdzie a cenowo też dobry wybór :tak:
Ano gra tak jak w telefonie jak skończy prać gra melodię chwile odczekuje i jak nic się nie dzieje to po jakimś czasie pika kilka razy i się wyłącza :tak::-D:-D:-D:-D:-D

Wymierz nie są wiele większe jak te otwierane z góry na pewno jakaś Wam wejdzie a cenowo też dobry wybór :tak:
Ano gra tak jak w telefonie jak skończy prać gra melodię chwile odczekuje i jak nic się nie dzieje to po jakimś czasie pika kilka razy i się wyłącza :tak::-D:-D:-D:-D:-D

nie no... na upartego chyba wejdzie ;-) trza tylko jeszcze sprawdzic czy drzwiczki się bedą otwierały bez problemu :tak:

fajna pralka :-):-):-)

nie no... na upartego chyba wejdzie ;-) trza tylko jeszcze sprawdzic czy drzwiczki się bedą otwierały bez problemu :tak:

fajna pralka :-):-):-)

Fakt fajna powiem Ci, że mam ją dwa lata i chodzi bardzo fajnie nie zamieniłabym jej na żadną inną a w sumie picem ją kupiliśmy bo była tylko ta jedna w jakiejś promocji i jak ją zaklepaliśmy okazało się, że jest dużo więcej na nią chętnych.
Poszukajcie na spokojnie na pewno coś fajnego znajdziecie :tak: i jeszcze potańczyć będziecie mogli :tak: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry