Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no mnie tez... zobaczymy co M powie;-):-)
domyslam się... ja pamiętam u mnie w domu... wszedzie miski z pranien, wodą zlew zajęty, wanna zajęta
ale to uroki frani ;-);-);-)
Frania się przydaje w sytuacjach awaryjnych 

moja kochana babunia do tej pory twierdzi że nigdy automat nie wypierze tak porządnie jak frania![]()

skrzydełka zamacerowane![]()
Dokładnie po Frani pamiętam tata kupił tka ruska pralkę w jednym się prało obok była wirówka oooo to dopiero był luksus pranie prawie wyżymane się wyciągałoFrania się przydaje w sytuacjach awaryjnych
M też się spodoba faceci nie przywiązują do tego większej uwagi...chyba, że na cene![]()

m razem ja decyduję o cenie.... ;-) tzn ustaliliśmy że kupujemy "normalną" pralkę... bo jak on zaszalał poprzednio to teraz właśnie mamy tego efekty 

Co racja to racja Frania nie tylko pierze ale i strzępi jak tylko jakąś nitkę znajdzie
Aż mi smaka narobiłaś ja dzisiaj na szybko hamburgery domowej roboty ;-)

co się przemeczac będę 

hehe...
tym razem ja decyduję o cenie.... ;-) tzn ustaliliśmy że kupujemy "normalną" pralkę... bo jak on zaszalał poprzednio to teraz właśnie mamy tego efekty
![]()

ja też na szybko... skrzydełka ;-);-);-) wrzucam do woreczka (kupionego ) wrzucam przyprawy (kupione z woreczkiem) wsadzam do piekarnika i jest obiadco się przemeczac będę
![]()

To ile daliście za tą pralkę??![]()

a miała byc niezawodna 

Aaaa wiem też robiłam ale mojemu S nie pasują więc robie po swojemu tzn trochę oleju na blachę na to magi pokropione, skrzydełka posypane wegetą i do pieca.....też mało zachodu ;-)![]()

:-)wstyd się przyznac... 2,5 tysiąca
i podziałała 4 lataa miała byc niezawodna
ale kij.... najważniejsze że jestesmy zdrowi
a mój ubóstwia
napewno są przepyszne:-)
ale czemu ona taka droga?? Ze złota jest?? ;-)

nie no żartuje powiedz jaka to pralka?? Muszę ją zobaczyć 
ide dac psom żarcie bo mnie molestują i zaraz wracam :-)

O kurcze to sporo daliścieale czemu ona taka droga?? Ze złota jest?? ;-)
nie no żartuje powiedz jaka to pralka?? Muszę ją zobaczyć
![]()

jak mi powiedział ile kosztowała to ja myślałam że ona też obiady gotuje 

Ja za chwile idę obiad zrobić S na drugą idzie do roboty![]()