• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
no mnie tez... zobaczymy co M powie :zawstydzona/y::-p;-):-)

domyslam się... ja pamiętam u mnie w domu... wszedzie miski z pranien, wodą zlew zajęty, wanna zajęta :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D
ale to uroki frani ;-);-);-)

Dokładnie po Frani pamiętam tata kupił tka ruska pralkę w jednym się prało obok była wirówka oooo to dopiero był luksus pranie prawie wyżymane się wyciągało :tak: Frania się przydaje w sytuacjach awaryjnych :tak:
M też się spodoba faceci nie przywiązują do tego większej uwagi...chyba, że na cene :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dokładnie po Frani pamiętam tata kupił tka ruska pralkę w jednym się prało obok była wirówka oooo to dopiero był luksus pranie prawie wyżymane się wyciągało :tak: Frania się przydaje w sytuacjach awaryjnych :tak:
M też się spodoba faceci nie przywiązują do tego większej uwagi...chyba, że na cene :-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehe...
ty:-D:-D:-Dm razem ja decyduję o cenie.... ;-) tzn ustaliliśmy że kupujemy "normalną" pralkę... bo jak on zaszalał poprzednio to teraz właśnie mamy tego efekty :wściekła/y::-D:-D

Co racja to racja Frania nie tylko pierze ale i strzępi jak tylko jakąś nitkę znajdzie :-D:-D:-D:-D:-D

Aż mi smaka narobiłaś ja dzisiaj na szybko hamburgery domowej roboty ;-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też na szybko... skrzydełka ;-);-);-) wrzucam do woreczka (kupionego ) wrzucam przyprawy (kupione z woreczkiem) wsadzam do piekarnika i jest obiad :-D:-D:-D:-D co się przemeczac będę :-D:-D:-D:-D

hehe...
ty:-D:-D:-Dm razem ja decyduję o cenie.... ;-) tzn ustaliliśmy że kupujemy "normalną" pralkę... bo jak on zaszalał poprzednio to teraz właśnie mamy tego efekty :wściekła/y::-D:-D

To ile daliście za tą pralkę?? :szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też na szybko... skrzydełka ;-);-);-) wrzucam do woreczka (kupionego ) wrzucam przyprawy (kupione z woreczkiem) wsadzam do piekarnika i jest obiad :-D:-D:-D:-D co się przemeczac będę :-D:-D:-D:-D

Aaaa wiem też robiłam ale mojemu S nie pasują więc robie po swojemu tzn trochę oleju na blachę na to magi pokropione, skrzydełka posypane wegetą i do pieca.....też mało zachodu ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

To ile daliście za tą pralkę?? :szok:

wstyd się przyznac... 2,5 tysiąca :zawstydzona/y:
i podziałała 4 lata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a miała byc niezawodna :no:
ale kij.... najważniejsze że jestesmy zdrowi :tak:

Aaaa wiem też robiłam ale mojemu S nie pasują więc robie po swojemu tzn trochę oleju na blachę na to magi pokropione, skrzydełka posypane wegetą i do pieca.....też mało zachodu ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mój ubóstwia :-D:-D:-D
napewno są przepyszne :tak::-)

wstyd się przyznac... 2,5 tysiąca :zawstydzona/y:
i podziałała 4 lata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a miała byc niezawodna :no:
ale kij.... najważniejsze że jestesmy zdrowi :tak:
a mój ubóstwia :-D:-D:-D
napewno są przepyszne :tak::-)

O kurcze to sporo daliście :szok: ale czemu ona taka droga?? Ze złota jest?? ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no żartuje powiedz jaka to pralka?? Muszę ją zobaczyć :tak:

ide dac psom żarcie bo mnie molestują i zaraz wracam :-)

Ja za chwile idę obiad zrobić S na drugą idzie do roboty :tak:

reklama
O kurcze to sporo daliście :szok: ale czemu ona taka droga?? Ze złota jest?? ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no żartuje powiedz jaka to pralka?? Muszę ją zobaczyć :tak:

ja nie wiem... taaa... z platyny od razu :-D:-D:-D
bo podobno super extra i wogóle... zapytaj mojego M bo to on kupował... beze mnie :-p:-p:-p jak mi powiedział ile kosztowała to ja myślałam że ona też obiady gotuje :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
to to coś Pralka Hoover HTV 613 - porównanie cen w sklepach

Ja za chwile idę obiad zrobić S na drugą idzie do roboty :tak:

no to smacznego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry