• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
a mysmy dzwonili do babci - prababci ;) :)

Anetko to hetbatka z soczkiem malinowym witaminka C i sie wygrzac.... teraz to na kazdym kroku jakies wirusy nas lapia .....

no ja tez musze do babuni zadzwonic :-):-):-) miałam jechac dzisiaj do niej ale czuje się o\kropnie poza tym jest zimno że :szok::szok::szok:
a i tak bedę w domku w sobote na imieninach mamy to babunie wyściskam :-D:-D

właśnie zamierzam sobie zrobic herbatkę z soczkiem i jeszcze z miodzikiem:-D:-D:-D żeby mnie wygrzała :tak:

rety rety a gdzie cala reszta??????:szok::szok::szok::szok:

ja własnie nie wiem co one sobie myślą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie było mnie dłuższy czas, ale staram się podczytywac Was troszkę;-) U mnie bez większych zmian, przechodziłam/przechodzę kryzys, tak po prostu, brak chęci do wszystkiego:baffled: Ale wczoraj pożądnie się wypłakałam i jest mi troszke lepiej:sorry2:

reklama
Nie było mnie dłuższy czas, ale staram się podczytywac Was troszkę;-) U mnie bez większych zmian, przechodziłam/przechodzę kryzys, tak po prostu, brak chęci do wszystkiego:baffled: Ale wczoraj pożądnie się wypłakałam i jest mi troszke lepiej:sorry2:

ja jestem Kochana...
cieszę się że lepiej u Ciebie... u mnie znowu pod górkę...
ale damy rade !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry