• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam moje kochane:-) sorki ale nie mogę w pracy wejść na bb:zawstydzona/y:
Mam dosyć zimna:baffled: już nie wiem co na siebie zakladać aby nie marznąć:baffled:
W pracy spokój i dobra zabawa bo ktoś zawsze odwali jakiś numer więc nie narzekam:-)
Całuję was gorąco, miłego wieczorku:tak:

Dzień Dobry moje Słonka.....
Wróciłam już do domku :zawstydzona/y: za chwilkę się kładę, muszę odespać, pół nocy za kółkiem robi swoje.....
Próbowałam Was nadrobić i niby nadrobiłam, ale nie pamiętam "o czym mowa w ogóle" .... Także mam nadzieję, że u WAS OK!!! Co u mnie pisać nie będę - szkoda zachodu .....
Ciekawe czy, któraś tęskniła....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: Pewnie nie! :-Dhane moje, może później zajrzę, jak się porządnie wyśpię, a jak nie to w poniedziałek będę na kawce!!!
ANETKO, czy doszedł mms z cudną moją zimą?????Nie dostałam raportu......Tęsknię i dziękować za sms ;-)
DANUŚ, akurat wczoraj jak poisałaś wcinałam big pizzę!!!!! A co?! :-D:-D:-D Była po prostu przepyszna i tyle dodatków miałam, że połowy rozpoznać nie mogłam co to? - i już nie chcieć wiedzieć lepiej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D buź***
MARTA, czy doszła przesyłka w końcu???????????? Bo zaczynam sie niecierpliwić....buziam sisko*
MADZIK, pracuciu Ty....zmarzlaku jeden......szykuj grubsze swetry, bo ten mróz, który mamy dziś to Pikuś - ponoć większe mają być.....my Cię szybko rozgrzejemy ajkimiś temacikami się nic nie martw :-D:-D:-D:-D
WIOLA, mam nadzieję, że humorek dopisuje i nadal niczym "lew" ? :-D:-D pozdrówka

Lecę kochane do nagrzanego wyrka.....tylko nie wiem czy zasnę, bo tyle myśli w głowie, że ....hej!
BUZIAM moje Pindeczki Kochane! :-D:-D:-D

Ciekawe czy, któraś tęskniła....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2: Pewnie nie! :-Dhane moje, może później zajrzę, jak się porządnie wyśpię, a jak nie to w poniedziałek będę na kawce!!!
ANETKO, czy doszedł mms z cudną moją zimą?????Nie dostałam raportu......Tęsknię i dziękować za sms ;-)

a gdzieś Ty sie podziewała jak Cię nie byl, co????????????? :cool2::cool2::cool2:
no jasne że nie tęskniłyśmy... nic a nic :-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)
nie doszedł kochana... bo ja jade teraz na strarej nokii... bo moja w serwisie :sorry2::-D

to ja czekac tu na Ciebie...dzisiaj !!!!!!!!!!!!

Danusia pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

dziendoberek :):))

Ewelinka NO GDZIES ty sie podziewala????:wściekła/y::wściekła/y: tesknic niby za kim ????:no::no::no::no:

witaj Anetko :):):) zapraszam na kawusie bo ja mam jeszcze oczy zamkniete :)):):)

a i SABAT dzis znow bedzie swiecil pustkami?????:szok::szok::szok:

Witajcie kochane moje :-)

Ja z wiadomością od siski ale widzę, że ona wcześniej odemnie dzisiaj :zawstydzona/y:

Sis niedobroto jedna nie dość, że uciekasz to jeszcze smaka robisz niiiiiiiiiiie ładnie :no: przez kolano wezmę zobaczysz :-p ja tam nie tęskniłam wcale :no: ale dobrze, że już jesteś :** ;-)

Anecia krzyk mnie obudził ale masz głos :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Marta czarownice wpadły w wir dnia codziennego ;-)

Madziu Tobie potrzeba co by krew zagrzać od razu byłoby Ci cieplej ;-) ja tam kolejny raz powiem "przyjaciel" ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry