Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witaj Danusiu - kawusia juz stoi.....
ladnie to tak porzucac ciezaroweczke ktora ledwo sie rusza???? hmmmmm
wybacz ciężaróweczko moja ;-):-)
u mnie dzis nie jest szaro na polu a CIEMNOleje juz cala noc
i okropnie WIEJE
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

OSTATNIE 10 TYGODNI czas rozpoczac![]()

bo ona inny znalazla a Tom NIE my chcemy albo SMP albo SMP1 no to baba sie wkurzyla ze nie chce tego co ona znalazla poswiecila tyle czasu na to a Tom - ja pracuje po 60 godzin w tygodniu i jakos znalazlem czas zeby do PANI zadzwonic

a w googlach wystarczy wspiac to co my potrzebujemy i wyskakuje pierwsza strona naszego urzedu gdzie mozna to sciagnac i wydrukowac

no i stanelo na tym ze Tom w poniedzialek idzie do niej ze SWOIM formularzem wydrukowanym i ma podpisac

tylko na jego pytanie ktory ma przyniesc SMP czy SMP1 ona znow rozklada rece bo nie wie ktory

ale stwierdzila ze wszytsko podpisze

NO CYRK NA KOLKACH

Wybacz kochana ale mam mamę dzisiaj, wczoraj po nią byłam i dziś odwożę więc trochę zalatana byłamwybacz ciężaróweczko moja ;-):-)
A kawusie ja zawsze i wszędzie![]()
A u mnie słoneczko dzisiaj ale zimno strasznie
Rany ale będzie ;-)

ja juz zapomnialam jak sloneczko wyglada

Anecia krzyk mnie obudził ale masz głos![]()

OSTATNIE 10 TYGODNI czas rozpoczac![]()

NO CYRK NA KOLKACH![]()

wczora Tom dzwonil do mojej pracy co by zapytac o tej diabelski formularz)
do maciezynskiego... ja slyszac ta rozmowe z boku to zwijalam sie ze smiechu... najpierw probowal wytlumaczyc sekretarce co to jest i ze ja musze to dostac od pracodawcy bo nie dostane inaczej urlopu wkoncu sekretarka nie wytrzymala i zadzwonila osobiscie moja szefowa.... pol godziny jej tlumaczyl co to za formularz a ona ze nic nie wie o takim formularzu i moze dac mi inny
bo ona inny znalazla a Tom NIE my chcemy albo SMP albo SMP1 no to baba sie wkurzyla ze nie chce tego co ona znalazla poswiecila tyle czasu na to a Tom - ja pracuje po 60 godzin w tygodniu i jakos znalazlem czas zeby do PANI zadzwonic
a w googlach wystarczy wspiac to co my potrzebujemy i wyskakuje pierwsza strona naszego urzedu gdzie mozna to sciagnac i wydrukowac
no i stanelo na tym ze Tom w poniedzialek idzie do niej ze SWOIM formularzem wydrukowanym i ma podpisac
tylko na jego pytanie ktory ma przyniesc SMP czy SMP1 ona znow rozklada rece bo nie wie ktory
ale stwierdzila ze wszytsko podpisze
NO CYRK NA KOLKACH
![]()

no to buziaki dla mamusii wybaczam w takim razie
![]()
sloneczko??????ja juz zapomnialam jak sloneczko wyglada
![]()