• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
ja od wczoraj tez soczek malinowy pije bo cos mnie w gardziolku drapie.... to co sie u nas za oknem dzieje to jakas teksanska masakra :-):-):-) woe sie zabezpieczyc:-):-):-):-) jak dobrze ze jutro NIE ide do pracy :):) ale sie wylenie:-D:-D:-D:-D

no!!! wiec jutro lez do góry brzuszkiem a Tom niech skacze koło Ciebie !!! :-D:-D:-D:-D
a gdyby miał cos przeciw to wyślij go do mnie... ja już mu wytłumaczę :-D:-D:-D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... no własnie... zapomniałam napisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Danusiu pozdrów i ucałuj mamusię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Mama oczy robi wielkie i mówi "skąd wiedzą,że tu jestem" a ja jej "bo jesteś w ukrytej kamerze"...mina jej bezcenna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Potem dostałam ścierką przez głowę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aneciu mama dziękuje i też całuje i pozdrawia serdecznie :-)

hehe :-D:-D:-D:-D
ano cos mnie wzieło... ale przeżyję;-);-);-);-);-) no wiesz... z burakami to zawsze bez majtek :-D:-D:-D:-D:-D

A co liczysz na jakąś przygodę po drodze ?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D czy wietrzysz?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

heheh tu urzedy tez poinformowane gorzej z moja marsjanska szefowa:-D:-D:-D ja nie wiem czy ona wogole wie ze zyje- czasami takie sprawia wrazenie jakby nie wiedziala co sie wogole dzieje dookola:-D:-D:-D

Pewnie jakaś marzycielka może jak Ania z zielonego wzgórza??:sorry2::-D:-D:-D

reklama
Mama oczy robi wielkie i mówi "skąd wiedzą,że tu jestem" a ja jej "bo jesteś w ukrytej kamerze"...mina jej bezcenna :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Potem dostałam ścierką przez głowę :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aneciu mama dziękuje i też całuje i pozdrawia serdecznie :-)

hahaha...... kochana mamusia :-D:-D:-D:-D
dziękuje bardzo :-):-):-):-)

BEZ????:szok::szok::szok::szok: a co buraki ogrzewaja?????:-D:-D:-D:-D

no wiesz... po co majtki zakładac jak ostatnio tylko na krótkie spacerki wychodzimy bo zimno ze :szok::szok::szok:
a one tak szybko biegajkja że nie mam czasu zmarznac :-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry