Anetka83
zbyt wiele...
Kiedyś się pewno przekonam
Chorujesz kochana?? Pewnie z burakami na spacer bez majtek z golfem chodzisz![]()
hehe

ano cos mnie wzieło... ale przeżyję;-);-);-);-);-) no wiesz... z burakami to zawsze bez majtek

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedyś się pewno przekonam
Chorujesz kochana?? Pewnie z burakami na spacer bez majtek z golfem chodzisz![]()

To u nas urzędy bardziej poinformowane widzęNo to fajnie jak się udało tak szybko załatwić, będziesz spokojniejsza dużo
![]()

ja nie wiem czy ona wogole wie ze zyje- czasami takie sprawia wrazenie jakby nie wiedziala co sie wogole dzieje dookola

ja od wczoraj tez soczek malinowy pije bo cos mnie w gardziolku drapie.... to co sie u nas za oknem dzieje to jakas teksanska masakra :-):-):-) woe sie zabezpieczyc:-):-):-):-) jak dobrze ze jutro NIE ide do pracyale sie wylenie
![]()

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... no własnie... zapomniałam napisac
Danusiu pozdrów i ucałuj mamusię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

hehe
ano cos mnie wzieło... ale przeżyję;-);-);-);-);-) no wiesz... z burakami to zawsze bez majtek![]()

a co buraki ogrzewaja?????

Mama oczy robi wielkie i mówi "skąd wiedzą,że tu jestem" a ja jej "bo jesteś w ukrytej kamerze"...mina jej bezcenna
Potem dostałam ścierką przez głowę
Aneciu mama dziękuje i też całuje i pozdrawia serdecznie :-)

hahah nalezalo Ci sie

hehe
ano cos mnie wzieło... ale przeżyję;-);-);-);-);-) no wiesz... z burakami to zawsze bez majtek![]()

czy wietrzysz?? 

heheh tu urzedy tez poinformowane gorzej z moja marsjanska szefowaja nie wiem czy ona wogole wie ze zyje- czasami takie sprawia wrazenie jakby nie wiedziala co sie wogole dzieje dookola
![]()

no!!! wiec jutro lez do góry brzuszkiem a Tom niech skacze koło Ciebie !!!
a gdyby miał cos przeciw to wyślij go do mnie... ja już mu wytłumaczę![]()

Mama oczy robi wielkie i mówi "skąd wiedzą,że tu jestem" a ja jej "bo jesteś w ukrytej kamerze"...mina jej bezcenna
Potem dostałam ścierką przez głowę
Aneciu mama dziękuje i też całuje i pozdrawia serdecznie :-)

BEZ????a co buraki ogrzewaja?????
![]()