• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dzien dobry :D

Czytałam, że o graniu pisałyście :-p hmmm mój Ł potrafi grać 8-10 h kiedyś się wściekałam teraz się cieszę, że mam czas dla siebie :-D Przynajmniej nie chodzi nie marudzi ani nie wymyśla kij wie czego :-p
A tak w ogóle co u Was?
Łaaaaaaaaa Martuś to już 30 tydzień dziś :D A pamiętam jak były początki jak ten czas leci szok normalnie :D

reklama
Dzien dobry :D

Czytałam, że o graniu pisałyście :-p hmmm mój Ł potrafi grać 8-10 h kiedyś się wściekałam teraz się cieszę, że mam czas dla siebie :-D Przynajmniej nie chodzi nie marudzi ani nie wymyśla kij wie czego :-p
A tak w ogóle co u Was?
Łaaaaaaaaa Martuś to już 30 tydzień dziś :D A pamiętam jak były początki jak ten czas leci szok normalnie :D

czesc KOchana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

oooooo dziekujemy :):):):)

;-)

palę niestety :zawstydzona/y: ale planuję rzucić:tak: tylko, że te plany juz trwają i trawają i trwają......

to witam w klubie !!!!! ;-)

reklama
No trzeba rzucić i to jak najszybciej :P

No tak jestem tak wielka, że już się nie ukryję :-D
A rodzę hmmm za max 2 tyg ale w pon idę do lekarza więc coś więcej się może dowiem chyba, że urodzę do poniedziałku bo brzuch już mam na kolanach :-D

wiem wiem :tak::tak::tak:

ale Ci zazdroscic !!! super kochana !!!! masz numer w razie czegos do ktorejs z nas... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry