• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
wiem wiem :tak::tak::tak:

ale Ci zazdroscic !!! super kochana !!!! masz numer w razie czegos do ktorejs z nas... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zazdrościć ?:szok: Ja tu ze strachu umieram :-D Mam mam :D Będziecie pierwsze które się dowiedzą, że pewnie jednak nie umarłam na zawał :-D:-D:-D:-D
witaj Monis ano czas leci :):):):)

a Ty jak sie czujesz????? :):):)
Ja po kilku złych dniach jakieś głupawki mam ostatnio :-D ale to nic nowego a fizycznie to hmm męczę się wszystkim jak bym z 200 kg ważyła ale nie ma tragedii a Ty jak się czujesz Kochana?
noooooo bajka juz sie nie moge doczekac :):):) heheheh spakowana????:-D:-D:-D
No spakowana ale to nie zmienia faktu, że teraz chce by Mała nie wychodziła wcale :-D

Zazdrościć ?:szok: Ja tu ze strachu umieram :-D Mam mam :D Będziecie pierwsze które się dowiedzą, że pewnie jednak nie umarłam na zawał :-D:-D:-D:-D

Ja po kilku złych dniach jakieś głupawki mam ostatnio :-D ale to nic nowego a fizycznie to hmm męczę się wszystkim jak bym z 200 kg ważyła ale nie ma tragedii a Ty jak się czujesz Kochana?

No spakowana ale to nie zmienia faktu, że teraz chce by Mała nie wychodziła wcale :-D

ja sie dobrze czuje kulam sie pomalu :)):):) ostatnio mialam straszne bole ze tom chcial pogotowie wzywac ale dalam rade najwyrazniej powoli wsyztsko cwiczy na koniec :):):)

nie martw sie nie ma nic piekniejszego :):):)

reklama
Ja tez musze niestety juz uciekać, a tak milutko mi się z Wami siedziało:sorry2:

Miłego weekendu Wam życzę:biggrin2:
Może jeszcze później wpadnę!
Buźkam Wszystkie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry