Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No trzeba rzucić i to jak najszybciej![]()
No tak jestem tak wielka, że już się nie ukryję
A rodzę hmmm za max 2 tyg ale w pon idę do lekarza więc coś więcej się może dowiem chyba, że urodzę do poniedziałku bo brzuch już mam na kolanach![]()

Zazdrościć ?wiem wiem
ale Ci zazdroscic !!! super kochana !!!! masz numer w razie czegos do ktorejs z nas...![]()
Ja tu ze strachu umieram
Mam mam 

Ja po kilku złych dniach jakieś głupawki mam ostatniowitaj Monis ano czas leci
a Ty jak sie czujesz?????![]()
ale to nic nowego a fizycznie to hmm męczę się wszystkim jak bym z 200 kg ważyła ale nie ma tragedii a Ty jak się czujesz Kochana?No spakowana ale to nie zmienia faktu, że teraz chce by Mała nie wychodziła wcalenoooooo bajka juz sie nie moge doczekacheheheh spakowana????
![]()

Zazdrościć ?Ja tu ze strachu umieram
Mam mam
Będziecie pierwsze które się dowiedzą, że pewnie jednak nie umarłam na zawał
Ja po kilku złych dniach jakieś głupawki mam ostatnioale to nic nowego a fizycznie to hmm męczę się wszystkim jak bym z 200 kg ważyła ale nie ma tragedii a Ty jak się czujesz Kochana?
No spakowana ale to nie zmienia faktu, że teraz chce by Mała nie wychodziła wcale![]()
Zazdrościć ?Ja tu ze strachu umieram
Mam mam
Będziecie pierwsze które się dowiedzą, że pewnie jednak nie umarłam na zawał
![]()

:-)