Danula
czekam ciągle czekam.....
lasencje ja sie poddaje uciekam do spanka:*
cumolki milego dzionka :*
Pa kochana miłego spania :***
Ja będe zerkać musze się ruszać trochę ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
lasencje ja sie poddaje uciekam do spanka:*
wróciłam:-)
Miłego odpoczynku i kuruj się porządnie, buźka***lasencje ja sie poddaje uciekam do spanka:*
Dziewczyny ja ledwo siedzę......stać też źle........próbowałam się położyć ale jeszcze gorzej.........
Dodzwoniłam się w końcu do swojego gina, powiedział, że za około godzinkę, dwie...będzie u mnie.......Zobaczymy co mi powie.....Może wybierz się gdzieś?? Nie wiem pogotowie albo lekarz rodzinny?? Może to jednak nie jajnik
Dodzwoniłam się w końcu do swojego gina, powiedział, że za około godzinkę, dwie...będzie u mnie.......Zobaczymy co mi powie.....
....ja już też zaczynam powątpiewać, czy oby na pewno to jajnik..........To dobrze, że będzie lepiej nich to sprawdzi bo mi się coś nie widzi, żeby aż tak jajnik bolał

I jak było na spacerku?
ale ziiimmmnnnooo 

Ano....szkoda że tyle czasu muszę jeszcze czekać...........fajnieale ziiimmmnnnooo
Ewelinko... dobrze ze lakarz przyjedzie kochana![]()