ewelina28
Dum Spiro Spero...
Spoko...spoko...zajdzie potrzeba to i na rzęsach przyjdziemy..........bedziecie miec autobus dojedziecie noooooooooo![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spoko...spoko...zajdzie potrzeba to i na rzęsach przyjdziemy..........bedziecie miec autobus dojedziecie noooooooooo![]()

Spoko...spoko...zajdzie potrzeba to i na rzęsach przyjdziemy..........![]()

No coś TY kochana.....ja do Ciebie gdybym mogła to na skrzydełkach bym przyfrunęła!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj!!!!!no ja mysle bo mnie sie juz smutno zrobilo ehhhhhh![]()

Kurka.......zatraciłam się w czasie..........nie wiedziałam, że to ta godzina już....
Oj...to z doskoku, za robotę trza się wziąć..........póki czas.........![]()
No coś TY kochana.....ja do Ciebie gdybym mogła to na skrzydełkach bym przyfrunęła!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj!!!!!![]()
no ja caly czas z doskoku) za pranie trzeba sie brac prasowanie wywieszanie ehhhhhh i obiadek..... kurzy sie trzeba pozbyc bo znow sie zaczyna z remontami
tylko duzo nie skakaj i ostroznie![]()
Ja zaczynam pichcenie (bo o sprzątaniu nie mówię już).....aj lofju :*

soł macz