Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kawka wypita...chyba czas wracać do roboty.....gołąbki podsmażyć i dusić![]()
Kawka wypita...chyba czas wracać do roboty.....gołąbki podsmażyć i dusić![]()

bo nagle znikł ahhhh co ja mam za pecha to ja nie wiem.
jeszcze znow mnie jakis atak paniki napadl
ehhhhhhh niedlugo do wariatkowa trafie 
ja chlebka sobie zrobilam bom zglodniala teraz czekac az sie miesko zrobi![]()
A to jedz jedz....smacznego ;-)ty to bys tylko DUSILA![]()

Cześć Monia. Ty to jesteś aparatkaDobry dzień![]()
Internet mi zamarzł chyba wczorajbo nagle znikł ahhhh co ja mam za pecha to ja nie wiem.
Czułam dziś jak bym dzidzi glowke udami sciskala poszlam do lekarza i stwierdzil ze powinnam juz po porodzie byc no to mu mowie ze jak widac nie jestem i nadal kazal mi czekac a ja tu w glowe juz dostajejeszcze znow mnie jakis atak paniki napadl
![]()

Dobry dzień![]()
Internet mi zamarzł chyba wczorajbo nagle znikł ahhhh co ja mam za pecha to ja nie wiem.
Czułam dziś jak bym dzidzi glowke udami sciskala poszlam do lekarza i stwierdzil ze powinnam juz po porodzie byc no to mu mowie ze jak widac nie jestem i nadal kazal mi czekac a ja tu w glowe juz dostajejeszcze znow mnie jakis atak paniki napadl
![]()
A to jedz jedz....smacznego ;-)
No trza udusić, coby kapustka zmiękła......![]()

Chcieć to on sobie może hahahhahCześć Monia. Ty to jesteś aparatka
Nie chciał wywołac?
Nie wiem marudził coś, że w poniedziałek najwyżej mnie do szpitala położy a weekend mam sobie w domku spędzić no lol jak ja mam w d... gdzie weekend spędzę chcę być już po, poznać swoją Dzidzke i w ogóle..... bo w głowe dostaje 
Cierpliwości kochana......dzidzia wie, kiedy ma się pojawićChcieć to on sobie może hahahhahNie wiem marudził coś, że w poniedziałek najwyżej mnie do szpitala położy a weekend mam sobie w domku spędzić no lol jak ja mam w d... gdzie weekend spędzę chcę być już po, poznać swoją Dzidzke i w ogóle..... bo w głowe dostaje
![]()