• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Aaaa to teraz wiem :-)No prawie hawaje dziś ja mam nawet okna otwarte :-) siem zachartowałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No masz gnoje :no: wiesz przeraża mnie ten obrazek ciążowy wygląda jakby dziecko się zamotało w jakiś worek albo co :zawstydzona/y:

I bardzo dobrze kochana siedz w domu będziesz miała spokój :tak:

ostatnio jak dzwonilam to sekretarka mi powiedziala ze nie ma mnie juz w grafiku no to nie przyszlam w zeszly weekend z czego oni w niedziele do mnie dzwonia i pytaja czemu mnie nie ma:szok::szok::szok: to im mowie jak mi powiedzialo i mam to gdzies a dzis szefowa do mnie dzwoni i pyta co sie ze mna dzieje i czy przyjde mowie jej ze mnie ma mnie w grafiku a ona ze na pralnie nie ma wogole grafiku wiec jakby co mam sie tylko z nia kontaktowac:-D:-D:-D i czy przyjde teraz w weekend :-):-):-) no jasne ze przyjde kasa sie przyda i tak tylko do 2 wiec spoko dam rade.... ale czekam na papiery zaraz jak dostane to ide na urlop :):):):)

ostatnio jak dzwonilam to sekretarka mi powiedziala ze nie ma mnie juz w grafiku no to nie przyszlam w zeszly weekend z czego oni w niedziele do mnie dzwonia i pytaja czemu mnie nie ma:szok::szok::szok: to im mowie jak mi powiedzialo i mam to gdzies a dzis szefowa do mnie dzwoni i pyta co sie ze mna dzieje i czy przyjde mowie jej ze mnie ma mnie w grafiku a ona ze na pralnie nie ma wogole grafiku wiec jakby co mam sie tylko z nia kontaktowac:-D:-D:-D i czy przyjde teraz w weekend :-):-):-) no jasne ze przyjde kasa sie przyda i tak tylko do 2 wiec spoko dam rade.... ale czekam na papiery zaraz jak dostane to ide na urlop :):):):)

I dobrze uciekaj stamtąd jak najszybciej kochana i siedz w domu :tak:

Aj dziewczyny!
Wyć mi się chce!!!!

Czemu?

Będe z doskoku obiad robię i mycie czeka :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry