• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Fajnie, że tak można u nas jakoś nikt o tym nie pomyślał a młodym teraz przydałoby się coś takiego :tak:

dokladnie tego wlasnie brakuje..... tutaj w zasadzie 80% mieszkan jakie sa to wlasnie takie mieszkania jak my mamy.... otrzymuje sie je od panstwa bez wiekszych klopotow i najwazniejsze czynsz jest taki ze mozna normalnie zyc... malo tego sa dodatki pomagaja jak moga wiec dlatego tak ciezko nam jest sie zdecydowac na powrot do PL... :(

reklama
no.... ceny sa normalnie z kosmosu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja juz pare razy myslalam o wyemigrowniu z Krakowa... ale niestety nasze mieszkanie tutaj wieze sie chcac nie chcac z praca...

e...to luzik :szok::szok::-D:-D tylko 31 ;-);-);-);-)

dobra moje Kochane dziewczynki :-)
zmykam posprzatac chałupkę i dokonczyc obaidek:-)
nie obiecuje ale moze jeszcze uda mi sie do was kuknac... a jesli nie zycze wam wspanialego weekeduu i jak zawsze zaparaszam w poniedzialek na kawkę :-D:-D:-D
Anetka pakuj sie i zapraszam do mnie :):):):)

Tobie rowniez milutkiego weekendu :* cumolki :*

no.... ceny sa normalnie z kosmosu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja juz pare razy myslalam o wyemigrowniu z Krakowa... ale niestety nasze mieszkanie tutaj wiąze sie chcac nie chcac z praca...
e...to luzik :szok::szok::-D:-D tylko 31 ;-);-);-);-)
dobra moje Kochane dziewczynki :-)
zmykam posprzatac chałupkę i dokonczyc obaidek:-)
nie obiecuje ale moze jeszcze uda mi sie do was kuknac... a jesli nie zycze wam wspanialego weekeduu i jak zawsze zaparaszam w poniedzialek na kawkę :-D:-D:-D

No kochana zleci jak biczem strzelił ;-)
To jakby co cudownego weekendu kochana :***
I do poniedziałku do kawki :-)

dokladnie tego wlasnie brakuje..... tutaj w zasadzie 80% mieszkan jakie sa to wlasnie takie mieszkania jak my mamy.... otrzymuje sie je od panstwa bez wiekszych klopotow i najwazniejsze czynsz jest taki ze mozna normalnie zyc... malo tego sa dodatki pomagaja jak moga wiec dlatego tak ciezko nam jest sie zdecydowac na powrot do PL... :(

No niestety u nas tego nie ma albo mieszkanie po rodzicach alebo kredyt na całe życie jak my i wtedy na swoje coś za coś :sorry2:
Nie dziwie się, że nie masz ochoty wracać kto by chciał mając inne możliwości :tak:

Ja też ruszam w tany ze szmatami ale będe lukać co jakiś czas tutaj ;-)

a ja uciekam ogarnac kuchnie nakarmie glodomora i poloze go spac sama tez sie poloze i chwilke odpoczne :):):)

cumolki Kochane :*
milutkiego weekendu i uwazajcie na siebie:*
ogzewajcie sie :):):)

cumolki do poniedzialku :*

Violcia trzymaj sie Kochana :*

Madzia czekamy na relacje z tygodnia pracy :) jak tam wielbiciel ??:)

No kochana zleci jak biczem strzelił ;-)
To jakby co cudownego weekendu kochana :***
I do poniedziałku do kawki :-)

No niestety u nas tego nie ma albo mieszkanie po rodzicach alebo kredyt na całe życie jak my i wtedy na swoje coś za coś :sorry2:
Nie dziwie się, że nie masz ochoty wracać kto by chciał mając inne możliwości :tak:

Ja też ruszam w tany ze szmatami ale będe lukać co jakiś czas tutaj ;-)

heheh tylko nie zapomnij o garach na ogniu:-D:-D:-D

Cześć Kubitki:-):-):-)

A tak planowałam, że dzisiaj rano z Wami wypiję kawkę:sorry2:a tu lipa:baffled: Jestem tak zawalona pracą, że chyba jeszcze posiedzę kilka godzinek, z czego oczywiście nie jestem zadowolona:dry: Ale zrobię sobie przerwę i troszke nadrobie zaległości na forum:tak: Pozatym u mnie bez większych zmian, no może tylko tyle że troszkę mi sie zachorowało, mała temperaturka, bolące jak chol**** gardło:no: Mam nadzieję, że do poniedziałku wyzdrowieję.

Dziękuję, za pozdrowionka:-) i oczywiście pozdrawiam i ja:-) jednocześnie życzę miłego weekendu:-D

No dobrze, biorę się za czytanie waszej produkcji - a troszkę jest do nadrobienia;-)

Martusiu!

Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga)
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych
Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

reklama
Ewelinko!

Życzę Ci w dniu twego święta...
byś zawsze była uśmiechnięta,
by marzenia się spełniły, te które twoimi były...
byś miłości w życiu wielkiej zaznała
i nigdy przez nią nie płakała...
by szczęście przy tobie było i smutki wynosiło,
abyś zdrowie zawsze miała...
bliskim siebie dawała...
wszystkiego naj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry