• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Kochana to bym dywan musiał kupić :-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję, że kiedyś wiesz......winko, tarasik i te sprawy :-D:-D:-D
To dobrze, że czujesz sie lepiej :tak:
Pierwsza cieczka???? Łoj............gatki jej kup w zoologicznym, bo Ci zasyfi pół mieszkania :zawstydzona/y:
Pamiętał.....a i kiedyś mówiłam, żeby wpadł? No to wpadł....:-D:-D Ale było ok.....nawet bardzo ok...:zawstydzona/y:

hahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
se prześcieradło rozłóż :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jak nie jak tak :-D:-D:-D
taaa... gatki :-p:-p:-p przeciez ona w 5 minut je zje :szok::szok::szok: jakos sobie radzimy ;-);-);-):-)

ech.... "ale było ok"... nawet sie nie chce zastanawiac jak "ok" :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

reklama
hahahaha :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
se prześcieradło rozłóż :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak nie jak tak :-D:-D:-D
taaa... gatki :-p:-p:-p przeciez ona w 5 minut je zje :szok::szok::szok: jakos sobie radzimy ;-);-);-):-)
ech.... "ale było ok"... nawet sie nie chce zastanawiac jak "ok" :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Szkoda prześcieradła......kochana pamietasz, że też mam psa nie????:-D:-D:-D:-D
Może nie zje, one na rzepy są przecież.....chociaż jak ma temperament po Pańci to w sumie szkoda kaski na gatki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie zastanawiaj się:-D:-D:-D:-D, ale powiem Ci, że łezka poszła przy składaniu zyczeń......rozumiesz mnie? hahahha

Szkoda prześcieradła......kochana pamietasz, że też mam psa nie????:-D:-D:-D:-D
Może nie zje, one na rzepy są przecież.....chociaż jak ma temperament po Pańci to w sumie szkoda kaski na gatki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie zastanawiaj się:-D:-D:-D:-D, ale powiem Ci, że łezka poszła przy składaniu zyczeń......rozumiesz mnie? hahahha

haha... no tak... i dwa koty :-D:-D:-D:-D:-D
kochana jesli tylko jest w stanie dosiegnąc do tych gatek pyskiem... to napeno zostana zjedzone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
a ze niby a swoje gatki jem :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D llleeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee

ech... rzoumiem rozumiem....a twój ślubny nie mial nic przeciw...:-ptzn zazdrosny nie byc??? :-p

Kochana, my z przyjaciółmi od wielu lat mamy zasadę - żadnych zdjęć, żadnych kamer :-D:-D:-D:-D bo na trzeźwo nie da się tego oglądać! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bratnia Duszyczko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: buź*

zasada dobra... ale ja zaluje... bo chetnie bym popatrzyla :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiesz pozniej youtube i te sprawy... jeszcze do "tanca z gwaizdami" by Cie zaprosili... ech a tak to nie ma szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:*****************

haha... no tak... i dwa koty :-D:-D:-D:-D:-D
kochana jesli tylko jest w stanie dosiegnąc do tych gatek pyskiem... to napeno zostana zjedzone :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D
a ze niby a swoje gatki jem :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D llleeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee
ech... rzoumiem rozumiem....a twój ślubny nie mial nic przeciw...:-ptzn zazdrosny nie byc??? :-p
Otóż to dwa koty! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A czy ty jesz swoje to ja nie wiem ja tylko o temperament zahaczyłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie miał, choć początkowo go obserwował ha ha ha
Ale potem prawie że z jednego kielicha.....hahahahahhahahaha
ech.....dziwny to widok był....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry