rudzia789
szczęściara
ślicznie wygladasz :-):-):-):-)
Kacperek ma poprostu rozbrajajacy uśmiech![]()
heheheh potrafi owinac wokol palca

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ślicznie wygladasz :-):-):-):-)
Kacperek ma poprostu rozbrajajacy uśmiech![]()

Ja widzę do Ciebie podobieństwo...........a jego uśmiech...normalnie rozbraja.......ech...........na pewno duma Cie roznosi mając takiego synka;-)chyba po tatusiu bo to jego klon)
Jak zwykle jedzą!!!

Ja widzę do Ciebie podobieństwo...........a jego uśmiech...normalnie rozbraja.......ech...........na pewno duma Cie roznosi mając takiego synka;-)

wkoncu to MAMUSI syneczek jest nooooooa tu hobby po tatusiu![]()

"przykumaj stara te kocie ruchy...koko dżambo i do przodu" hahahhahahahaa

Mały wymiata!No własnie wymyśliłam, że chyba się "kręcę" jak młoda
Liczę na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piczko musisz być!
Wytrzyj mordkę;-)

oooooo chcialabym ale ja sie ostatnio strasznie czuje powoli wysiada mi kregoslup boje sie ze moge nie wytrzymac do konca i bede musiala lezec w lozku narazie kiepsko to wszytsko widze...![]()
heheheh potrafi owinac wokol palca![]()

a tu hobby po tatusiu![]()

Jak zwykle jedzą!!!
UROCZE mordeczki......ech.....wytarmoś od Pańci![]()

No wiesz ja rozumiem, że Ci ciężko będzie ale bez przesady......żebyś z niego "cyca" nie zrobiła......ale mamusi zadnej LASENCJI go nie odda - rety tego boje sie najbardziej wieciewkoncu to MAMUSI syneczek jest noooooo
A laski to bić sie o niego będą.....sama w szeregi stanę jak dorośnie - lejeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) 

Jak zwykle jedzą!!!
UROCZE mordeczki......ech.....wytarmoś od Pańci![]()

chwila spokoju 

ale mamusi zadnej LASENCJI go nie odda - rety tego boje sie najbardziej wieciewkoncu to MAMUSI syneczek jest noooooo