• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
a tu hobby po tatusiu :)

Załączniki

• Zdjęcie0152.jpg
    Zdjęcie0152.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 28
No własnie wymyśliłam, że chyba się "kręcę" jak młoda :-D:-D:-D:-D:-D
Liczę na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piczko musisz być! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wytrzyj mordkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

motylki?? :-p
jak nie jak tak !!! na sankach dojade :-D:-D:-D
wytarłam :-p:-p:-p:-p

oooooo chcialabym ale ja sie ostatnio strasznie czuje powoli wysiada mi kregoslup boje sie ze moge nie wytrzymac do konca i bede musiala lezec w lozku narazie kiepsko to wszytsko widze... :(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

spoko spoko... bedzie dobrze... juz blizej niz dalej kochana :-)

heheheh potrafi owinac wokol palca:-D:-D:-D

domyslam sie i wcale sie nie dziwie :-D

a tu hobby po tatusiu :)

On jest booossskkiiii :-D:-D:-D:-D

ale mamusi zadnej LASENCJI go nie odda - rety tego boje sie najbardziej wiecie:-D:-D:-D wkoncu to MAMUSI syneczek jest noooooo
No wiesz ja rozumiem, że Ci ciężko będzie ale bez przesady......żebyś z niego "cyca" nie zrobiła......:no:A laski to bić sie o niego będą.....sama w szeregi stanę jak dorośnie - lejeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jak zwykle jedzą!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
UROCZE mordeczki......ech.....wytarmoś od Pańci :-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahah no bo one wiecznie głodne :-D:-D:-D:-D
wytarmosze za moment... bo teraz śpia...wiec ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D chwila spokoju :-p:-p:-p

ale mamusi zadnej LASENCJI go nie odda - rety tego boje sie najbardziej wiecie:-D:-D:-D wkoncu to MAMUSI syneczek jest noooooo

jeszcze masz troszke czasu na przyswojenie tej mysli do siebie kochana :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry