• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

No wiesz ja rozumiem, że Ci ciężko będzie ale bez przesady......żebyś z niego "cyca" nie zrobiła......:no:A laski to bić sie o niego będą.....sama w szeregi stanę jak dorośnie - lejeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

hahahah to Ty sie lepiej w kolejce ustaw:-D:-D:-D
nie no nie chce zeby byl mamusi syneczkiem az tak ale ciezko mi bedzie patrzec jak inna baba go ...... ojjjjjjjjj:szok::szok::szok:

reklama
hahah no bo one wiecznie głodne :-D:-D:-D:-D
wytarmosze za moment... bo teraz śpia...wiec ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D chwila spokoju :-p:-p:-p

jeszcze masz troszke czasu na przyswojenie tej mysli do siebie kochana :-D:-D:-D:-D
Anetka, nie ma ciiiiiiiiiii.......chyba chore skorą śpią??? :sorry2::-D:-D:-D

hahahah to Ty sie lepiej w kolejce ustaw:-D:-D:-D
nie no nie chce zeby byl mamusi syneczkiem az tak ale ciezko mi bedzie patrzec jak inna baba go ...... ojjjjjjjjj:szok::szok::szok:
:-D:-D:-D:-D:-D będziesz zazdrosnica.....

:-D:-D:-D "przykumaj stara te kocie ruchy...koko dżambo i do przodu" hahahhahahahaa
Jest zaje*****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Mały wymiata!

hahaha....
"...bunkrów nie ma ale tez jest zajebiscie... "

CUDNE :):) no tak pies upodabna sie do WLASCICIELA:-D:-D:-D

zebys wiedziala :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

Ech......nie wiem?????:zawstydzona/y:
Na sankach, łyżwach czy wrotkach, byle byś cała dotarła :-D:-D:-D:-D
I po co, jak zaraz znów poplujesz? :-D:-D

oj kochana kochana ;-)
a moze zrbie wielekie wejscie... i przylece helikopterem... a co :-D:-D:-D:-D
oj... ale jakby mi tak z brody kapalo to bym klawiature zalala :-D:-D:-D

wiesz - tlumacze mu ze w brzuszku mamy jest dzidzia ze trzeba na brzuszek uwazac on chodzi caluje mnie po nim glaska ale nie wiem czy zdaje sobie z tego jeszcze sprawe ze tak czowiek siedzi :):):):) jest chyba za maly zeby to zaqmac
Wiesz....na pewno nie rozumie, że tam siedzi maluszek, bo jak to??? Skoro w kapuście dzieci się znajduje :-D:-D:-D:-D
Ale dobrze, że wie, że będzie miał rodzeństwo.......żeby szoku nie doznał.....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry