• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

nie dzwonilam to nie brzuch....

podejzewam ze rwa kulszowa ale nie jestem pewna od wczoraj wieczora praktycznie nie chodze a jak siedze to wyje bo boli... nie wiem czy napewno bo nie boli mnie biodro ale caly prawy psladek kiedy sie ruszam.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja miałam takie bóle,
ale tylko czasami,
jak byłam w ciąży z Kacprem
do tej pory zresztą
czasem jest tak, że złapie
taki niby kurcz pupy

reklama
Chce ktoś Toffifee???

food-blog-pictures-048.jpg

Daj jedno na ząbek :-)

nie dzwonilam to nie brzuch....

podejzewam ze rwa kulszowa ale nie jestem pewna od wczoraj wieczora praktycznie nie chodze a jak siedze to wyje bo boli... nie wiem czy napewno bo nie boli mnie biodro ale caly prawy psladek kiedy sie ruszam.... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Brzuch nie brzuch nie ma na co czekać tylko trzeba sprawdzić co się dzieje, masz podejrzenia a kto wie z czego może być taki ból. Kochana nie bagatelizuj tego

Kochana i dlaczego Ty do lekarza nie idziesz?!!!!!!!!!!!!!! Nie bagatelizuj tego...........

zastanawiam sie czy zadzwonic ale jedynie gdzie moge zadzwonic to do rodzinnego ale co mi rodzinny da nie dosc ze bede jechala przez pol miasta tom w pracy ja sie ledwo ruszam a ona mi da paracetamol zeby nie bolalo.... jedynie co to do szpitala ale musze poczekac na toma az wroci.... moze tam cos mi zrobia ale boje sie ze beda chcieli mnie przeswietlac a na to sie nie zgodze i nie chce zadnych tabletek od nich :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem co robic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zastanawiam sie czy zadzwonic ale jedynie gdzie moge zadzwonic to do rodzinnego ale co mi rodzinny da nie dosc ze bede jechala przez pol miasta tom w pracy ja sie ledwo ruszam a ona mi da paracetamol zeby nie bolalo.... jedynie co to do szpitala ale musze poczekac na toma az wroci.... moze tam cos mi zrobia ale boje sie ze beda chcieli mnie przeswietlac a na to sie nie zgodze i nie chce zadnych tabletek od nich :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem co robic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Noż kur** też kraj poroąbany a jak Ci nie przejdzie co wtedy?? Nie no co za opieka medyczna szok :no:

MARTA, ja wiem co robić!!! Iść do lekarza, bo narobisz sobie kłopotu kotuś!!!! Koniecznie jedźcie do lekarza, zadzwoń do Toma niech się z roboty zwalnia i mykiem - nie ma na co czekać Kochana......Albo dzwoń na pogotowie niech przyjadą....przecież będą wiedzieć co robić......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry