• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kurcze to ja się do Ciebie przeprowadzam macie jakieś zupełnie inne przepisy jak u nas :sorry2: u nas trzeba mieć prawo do zasiłku na dotacje...nic z tego nie rozumiem
Bo wiesz...
Każdy PUP ma swój własny regulamin przyznawania dotacji...
Moja koleżanka z Poznania
pracuje w którymś z okolicznych tam PUPów
i u niej tez jest zupełnie inny regulamin
w mojej rodzinnej miejscowości
jest np taki przepis, że musisz być zarejestrowany minimum 3 miesiące
a tu, gdzie teraz jestem
możesz się tego samego dnia zarejestrować
i składać wniosek
na chwilę obecną do wyjęcia jest 18400

Noż kur** też kraj poroąbany a jak Ci nie przejdzie co wtedy?? Nie no co za opieka medyczna szok :no:

MARTA, ja wiem co robić!!! Iść do lekarza, bo narobisz sobie kłopotu kotuś!!!! Koniecznie jedźcie do lekarza, zadzwoń do Toma niech się z roboty zwalnia i mykiem - nie ma na co czekać Kochana......Albo dzwoń na pogotowie niech przyjadą....przecież będą wiedzieć co robić......

boje sie jechac do lekarza bo wiem co mnie tam czeka... boje sie o malego najbardziej ;( nie wezme zadnych tabletek od nich tym bardziej nie w tak zaawansowanej ciazy.... dzwonilam do ciotki wlasnie zadzwoni do mojego lekarza w PL i zapyta co moge zrobic i czy wogole moge cos brac ;( wtedy zdecyduje czy jechac do lekarza czy nie IM NIE UFAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bo wiesz...
Każdy PUP ma swój własny regulamin przyznawania dotacji...
Moja koleżanka z Poznania
pracuje w którymś z okolicznych tam PUPów
i u niej tez jest zupełnie inny regulamin
w mojej rodzinnej miejscowości
jest np taki przepis, że musisz być zarejestrowany minimum 3 miesiące
a tu, gdzie teraz jestem
możesz się tego samego dnia zarejestrować
i składać wniosek
na chwilę obecną do wyjęcia jest 18400

No kurcze to czemu u nas się upierają na tak durny przepis, pewnie po to by mało dotacji przyznać...banda nie powiem czego :sorry2:
Ale co dostacji jest na jedną osobę 18400 czy ogólnie tyle mają na dotacje?? A u nas 12000 dają jednej

boje sie jechac do lekarza bo wiem co mnie tam czeka... boje sie o malego najbardziej ;( nie wezme zadnych tabletek od nich tym bardziej nie w tak zaawansowanej ciazy.... dzwonilam do ciotki wlasnie zadzwoni do mojego lekarza w PL i zapyta co moge zrobic i czy wogole moge cos brac ;( wtedy zdecyduje czy jechac do lekarza czy nie IM NIE UFAM:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To teraz mi powiedz jak Ty sobie wyobrażasz dalsze życie w tym kraju?? Matko przecież masz małe dziecko drugie będzie nie długo a jak coś się dzieje nie masz się gdzie udać

MARTA, właśnie powinnaś jechać do lekarza mimo iż masz takie zdanie o nich a nie inne.....Już nie przesadzajmy, lekarze wiedzą co robić, krzywdy Tobie nie zrobią.....ja rozumiem, że się boisz, ale ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym na pogotowie i troszkę zaufania kochana, bo sama mozesz sobie zaszkodzić. Absolutnie nie chcę Cię straszyć, ale nie ma na co czekać, bo skoro z bólu usiedzieć nie możesz to znaczy, że coś się jednak nie tak dzieje! Ja nie czekałabym ani minuty dłużej, ale zrobisz jak uważasz.....

u mnie :idę na laparoskopię bo torbiel mi się zrobiła i odrazu sprawdzą mi drożność jajowodów. Ułożyłam sobie plan działania na początku roku. Że idę na HSG( ale z racji tego że mam torbiel to zrobią mi dwa w jednym przy laparoskopii sprawdzą drożność, więc jeden ból mniej), Później daję nam dwa cykle po sprawdzeniu drożności na staranka, jeżeli nic nie wyjdzie to w czerwcu jedziemy do kliniki leczenia niepłodności. I stamtąd nie wyjdę dopóki nie usłyszę słów "Gratuluję, jest pani w ciąży". To tyle u mnie. NO i oprócz tego czeka mnie przeprowadzka ale dalej jeszcze nie wiem gdzie:szok:. Chciałabym tez dalej się dokształcić - na stare lata też mi się zachciało;-);-):confused::confused:- ale na naukę nigdy nie jest za późno:no:. No to chyba tyle co u mnie:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry