rudzia789
szczęściara
Chyba orzechwaliłam pogodę zaczyna sypać
A ja auto muszę za chwilę do mechanika odprowadzić
Marta jesteś?????????????
jestem jestem .....
czekam na telefon
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba orzechwaliłam pogodę zaczyna sypać
A ja auto muszę za chwilę do mechanika odprowadzić
Marta jesteś?????????????
Ano myśle już nawet robiłam rozeznanie ale dotacji nie dostanę bo transportu żadnego nie dotują więc muszę odczekać rok jak pospłacam kredyty wtedy kupię wozy i rozkręcamy swoje![]()
MARTA, to zastanów się w takim razie, czy dalsze życie TAM ma sens??? Bo co zrobisz kiedy nie daj Boże będziesz potrzebowała lekarza??? Na gwałtu rety??? Ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji......bo każda sekunda jest wtedy ważna.....
Sorry, ale takie jest moje zdanie....

Dopiero?! U nas śnieżyca od wczoraj....i zapowiadają gorsze.........Chyba orzechwaliłam pogodę zaczyna sypać![]()
no i kicha trzeba samemu się postarać coś wykombinowaćDopiero?! U nas śnieżyca od wczoraj....i zapowiadają gorsze.........

Głowa mnie strasznie boli..........
Głowa mnie strasznie boli..........
Kochana nie ja trzepie pierzynkę ;-) wszelkie zażalenie proszę składać w niebiosa ;-)ale postaram się zatrzymać pogodę u siebie cobyś piękne dni miałaU mnie teraz zaczyna powoli sypać ale wiem dlaczego to Anecia przydmuchała do mnie
Ale wiesz zatrzymaj sobie tą pogodę u siebie dobra?? Nie dziel się nie trzeba ;-)