ewelina28
Dum Spiro Spero...
GÓRA!
Zdecydowanie góra!
Bo dół...
Hm...
artystycznie przycięty
![]()
Ufff......bo już próbowałam nakreślić sobie obraz zakola na dole

Artystycznie....hm....design widzę górą! Lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GÓRA!
Zdecydowanie góra!
Bo dół...
Hm...
artystycznie przycięty
![]()

Ja też uciekam!No nic, uciekam do obowiązków...robota czeka!
Miłego dnia!!!:-)

Także biorę się za sibie od poniedziałku:-)
I tak jak mówisz Ilonka najwyższa pora o siebie zadbać

Na początek rzucam palenie, już plastry zakupiłam.... boszzzzz mam nadzieję, że mi się uda, także proszę Kochanieńkie o kciukasy
Myślę, że wiosna sprzyja takim zmianom, i mam nadzieję, że doczekam się pozytywnych efektów:-)Witaj,cześć dziewczyny
mnie ostatnio mniej bo obowiązków sporo
pisanie pracy mgr, praktyki, jeżdżenie po bibliotekach, masakra
a dziś jedziemy z mężem po rower dla mnie
trzeba zadbać w końcu o siebie i zacząć nowy etap życia :-)
dostałam wyniki w tym tygodniu z reszty badań, nie są zadowalające, ale
może nie bedzie źle, w każdym razie we wtorek idę do gina więc się dowiem
pozdrawiam was wszystkie!!
A tam Kochana, nie ma co współczuć...jest OK...tak miało być, więc przyjmuję to na klatęWitam Was:-):-)
Ewelinka współczuję problemów z serduchem... właśnie niedługo wybieram sie do dobrego specjalisty. Ostatnio byłam u takiej jednej to powiedziała mi że mam łykać magnez i nie denerwować sięTakże biorę się za sibie od poniedziałku:-)
I tak jak mówisz Ilonka najwyższa pora o siebie zadbać
Na początek rzucam palenie, już plastry zakupiłam.... boszzzzz mam nadzieję, że mi się uda, także proszę Kochanieńkie o kciukasy
Myślę, że wiosna sprzyja takim zmianom, i mam nadzieję, że doczekam się pozytywnych efektów:-)
Pozdrawiam Was Wszystkie i życzę miłego weekendu... :-)

Oby wiosna szybko zawitała, bo aż w serduszku radośniejEwelinko co do słoneczka to u nas też pięknie świeci :-):-):-) ach jak miło, miał padać śnieg mam nadzieję, że nie będzie;-) Niedługo wyciągam mojego P. do sklepu, od jakiegoś czasu marzy mi się spódnica dżinsowa, normalnie śni mi się po nocach
Ewelinka, narobiłaś mi smaku na druga kawusię, więc pozwolisz Kochana, że napiję się z Tobą?? :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-)

więc życzę Ci tego samego, obyć wypatrzyła kieckę i nosiła z przyjemnością 

Oby wiosna szybko zawitała, bo aż w serduszku radośniej:-):-):-)
Łoł...dżinsówka, ja ostatnio w szafie porządki robiłam i jedną dżinsóweczkę przymierzałam (coby spr.czy dupka nie przytyła ha ha) i już jej ściągnąć nie mogłamwięc życzę Ci tego samego, obyć wypatrzyła kieckę i nosiła z przyjemnością
Oczywiście, będzie mi miło wypić kawczersa w miłym towarzystwie :-) (wazelinką pojechało czyż nie? hihihi);-)
i zawsze wydawało mi się, że wyglądam komicznie..... 
Ale co tam, mam po prostu ochotkę założyć spódnicę