reklama

Odskocznia;))))

Zaraz dwie.......jedna a konkretna....:-p:-p:-p:-p:-pczołguś nie takie rzeczy potrafi...w końcu mój P z zawodu czołgista - lejeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę sobie, bo jakieś zboczeństwa się mnie łapią...:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wiolka przez Ciebie rzecz jasna :-p:-p:-p

Ta jasne...
wszystko przeze mnie...
A kto o lufach wspominał?
ja zaznaczyłam: BEZ ZBOCZEŃSTW!!!!
A ty od razu...
No ale nic dziwnego, skoro Pshemco czołgista...
Ale wiesz...
O lufę trzeba dbać...
nasmarować...
czyścić wyciorem
:-D:-D:-D leeeejeeeeee:-D:-D:-D

reklama
Ta jasne...
wszystko przeze mnie...
A kto o lufach wspominał?
ja zaznaczyłam: BEZ ZBOCZEŃSTW!!!!
A ty od razu...
No ale nic dziwnego, skoro Pshemco czołgista...
Ale wiesz...
O lufę trzeba dbać...
nasmarować...
czyścić wyciorem
:-D:-D:-D leeeejeeeeee:-D:-D:-D
Zawsze trza znaleźć winnego, nie??! :-D:-D:-D
Wiesz....ja tam się nie wypieram, że zboczuch jestem....:-p:-p:-p
Widzę, że orientujesz się w stanie technicznym luf naszych polskich czołgów!!!! :-D:-D:-D Ubieraj "czarnucha", wycior w jedną rękę, smar w drugą i na przód, bo takiej lufy nigdzie nie znajdziesz..................lejeeeeeeeeeeeeee.....tylko w "Rudym 102" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zawsze trza znaleźć winnego, nie??! :-D:-D:-D
Wiesz....ja tam się nie wypieram, że zboczuch jestem....:-p:-p:-p
Widzę, że orientujesz się w stanie technicznym luf naszych polskich czołgów!!!! :-D:-D:-D Ubieraj "czarnucha", wycior w jedną rękę, smar w drugą i na przód, bo takiej lufy nigdzie nie znajdziesz..................lejeeeeeeeeeeeeee.....tylko w "Rudym 102" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Staram się jak mogę, jeśli chodzi o orientację w uzbrojeniu naszych panów :-D:-D:-D
Tylko, że u mnie to raczej nie Rudy 102, a Prawie Łysy 102 :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry