reklama

Odskocznia;))))

reklama
Przerąbane - wiem coś o tym....dlatego zawsze mówię "nie mogę prowadzić bo okularów nie wzięłam.....ale przecież Ty nie nosisz okularów........od dziś noszę" ha ha ha ha
Dla mnie to Franio, a Marcia niech nazywa jak chce...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie teraz na szczęście już takie jeżdzenie z rodzina sie pokończyło ale jedne czas to był obłęd co chwile ktoś coś chciał wrrrrrrr jakby człowiek nie miał swojego życia normalnie :no:
Wiesz dla mnie też Franio i koniec :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie teraz na szczęście już takie jeżdzenie z rodzina sie pokończyło ale jedne czas to był obłęd co chwile ktoś coś chciał wrrrrrrr jakby człowiek nie miał swojego życia normalnie :no:
Wiesz dla mnie też Franio i koniec :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie było to samo, dlatego zmądrzałam i koniec!!! Skończyło się "babci sranie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to Franio i kropka.:-D:-D:-D;-);-);-)

Obowiązkowo....najważniejsze że skutkuje...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HEEELLLOOOŁŁŁŁ nie wiem czy nie musisz bo ja przez brak sexu mam mózg zlasowany..hahahahhahahahahaha

Dokładnie a co bym tłumaczyć nie musiała każe mu poczytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to na hu.. moje tłumaczenie skoro mózg Ci się zlasował?? I tak nie nie kaman :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie było to samo, dlatego zmądrzałam i koniec!!! Skończyło się "babci sranie" :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to Franio i kropka.:-D:-D:-D;-);-);-)

Tak jest!!!!! i tego sie trzymamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Franio i kropka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dokładnie a co bym tłumaczyć nie musiała każe mu poczytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to na hu.. moje tłumaczenie skoro mózg Ci się zlasował?? I tak nie nie kaman :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak jest!!!!! i tego sie trzymamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Franio i kropka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A niech czyta...czyta....:-D:-D:-D:-D
To na hu...zaczynałas temat??? lejeeeeeeeeeeee teraz się męcz i tłumacz spragnionej niekumatej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A nawet dwie kropki...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A niech czyta...czyta....:-D:-D:-D:-D
To na hu...zaczynałas temat??? lejeeeeeeeeeeee teraz się męcz i tłumacz spragnionej niekumatej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A nawet dwie kropki...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No tylko problem by był jakby czytać nie umiał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja zaczynałam?? coś Ci się w tym zlasowanym mózgu zgrzało ja nic nie mówiłam przecież.....a wytłumacze jak mózg się odlasuje wtedy coś do Ciebie dotrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze, że nie dziewczynka bo zamiast kropki byłby przecinek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No tylko problem by był jakby czytać nie umiał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja zaczynałam?? coś Ci się w tym zlasowanym mózgu zgrzało ja nic nie mówiłam przecież.....a wytłumacze jak mózg się odlasuje wtedy coś do Ciebie dotrze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze, że nie dziewczynka bo zamiast kropki byłby przecinek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie no lejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie wiem czy będzie umiał nas roszyfrować "co autorki miały na myśłi" hahahhahahaha
Taaaa...teraz to na mnie, że ja zaczęłam?? O masz......:-D:-D:-D:-D

Przecinek, ale i też dwie kropeczki.........lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry