reklama

Odskocznia;))))

To dobrze kochana śmiej się śmiech to zdrowie i dobra terapia ;-)

Ja będe musiała Cię opuścić musze do sklepu jeszcze dziś jechać po chleb a przed 13 jest zawsze świeża dostawa.
Kochana ja czekam na wieści od ginka jak wrócisz napisz mi co i jak ok??

OK kochana, a ja zabieram się za robotę....
Dam znać na pewno...
Miłego dnia Kochana, buziolki***

reklama
WROCILAM :D:D:D:D

malemu wogole sie nie spieszy od 7 jak mi wody poszly nie mialam jeszcze nie jednego skurczu a rozwarcie mam nawet nie na pol centymetra wiec wyslali mnie do domu :):):):) jak sie zaczna skurcze to mam sie zglosic bo bezsensu zebym lezala w szpitalu :):):)

WROCILAM :D:D:D:D

malemu wogole sie nie spieszy od 7 jak mi wody poszly nie mialam jeszcze nie jednego skurczu a rozwarcie mam nawet nie na pol centymetra wiec wyslali mnie do domu :):):):) jak sie zaczna skurcze to mam sie zglosic bo bezsensu zebym lezala w szpitalu :):):)

Jak to:szok::szok::szok:Martus ???? bez wód płodowych wysłali Cię do domu??????????powariowali!!!!!!

Oj Rudzia - trzymam kciuki - oby szybko poszło. ten 1 kwietnia :)))
Dziewczynki drogie - żegnam się z Wami - życzę powodzenia w każdej sferze życia, sukcesów, uśmiechu i radości ze spełnionych marzeń!!!!

reklama
Weszłam na chwilkę i cóż ja tu czytam??!!!!!!

MARTA, Ciebie puścili do domu bez wód??????????????????????:szok::szok::szok::szok:
Jestem w przeogromnym szoku, bo u nas od razu podjęliby jakieś kroki, bo przecież dziecko chyba nie może bez wód płodowych.........toż to nieodpowiedzialne!!!!!!!! Nie rozumiem tego...:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry