reklama

Odskocznia;))))

reklama
Życzę milutkiego popołudnia, dużo uśmiechu....
Ja idę się wyginać na "samolociku", proszę trzymać kciuki, by wsio okazało się ok...
Pozdrawiam serdecznie***

Ewelinko na pewno będzie dobrze.

Marta ja jak rodziłam to przywieźli taka laske w 36 tyg z sączącymi wodami i nie bylo mowy o wyjścu do domu, ciągle monitorowali dziecko az wywołali poród.

Hej

Marta ja jestem przerażona jak to jesteś w domu???? Nie no szlak mnie trafi na lekarzy u Ciebie jak mogli puścić Cię do domu??????????????/ Nie no nie wierze, że to dzieje się na prawdę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gabrysia jak to się żegnasz?? Dzisiaj czy tak wogóle bo jakoś mi ten tekst zabrzmiał jakbyś znikała z forum?? :sorry2:

Sis no i co??????????????????? Czekam i czekam i nic ;-)

ja chcialam napisac ze wciaz nic nie mam skurczy nic sie nie dzieje tylko wody sie sacza... spoko do 24h jesli nic sie nie dzieje to maly da sobie rade z ta tylko roznica ze w PL daja po 12h antybiotyk dla malucha a tu nie :( zobaczymy moze w nocy cos sie rozwinie - az mi sie wierzyc nie chce ze malemu tak jest tam dobrze... jesli do rana sie nic nie zmieni to zadzwonie do szpitala powiem ze sie fatalnie czuja i niech zaczna wywolywac bo dla mnie to tylko kolejny dzien meczarni nie wspominajac juz o dzieku :(
spokojnej nocy wszytskim zycze i trzymajcie prosze kciukasy bo ja jestem przerazona :(
cumolki :*

czesć Wariatki (tak tak przez duże "W") :-D:-D:-D:-D

Martuś trzymam za Was kciuki !!! Dzisiaj przytulisz Frania... mówię Ci :tak::tak::tak:

Danusia dziękuję za przekazanie info :tak: ja zaciskam kciuki za jak najszybsze II kreseczki kochana :*** :-):-):-):-) a wiesz jak ciężko z zaciśniętymi kciukiami myć okna???!!! :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Ewelinka Duszku :**** mam nadzieję że wszystko ok po wizycie :tak:
Bardzo się cieszę :***

Wiola gratulacje !!! :-)

Gabrysia... bo mnie też się wydje tak jak Danusi... zabrzmiało to tak jakbyś... mam nadzieję że jednak się mylimy... Kochana wracaj do nas szybciutko... :*** :sorry2:

Marti Maciuś to mały rozrabiaka :-D Ucałuj brzdąca :-)

Majsi kochana trzymaj się :tak::tak::tak:

Iwonka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!!! :-D:-D:-D:-D:-D

zabieram się za tą nieszczęsną ścianę :baffled: a jeszcze @ przyszła... 2 dni za wczesnie... wrrr :baffled:
se ponarzekałam... a co :-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kobietki :-)

Wpadłam zameldować że nasza Martusia męczy się na porodówce od 4 rano dostała w końcu skurczy i prosi o kciuki bo boli jak cholerka ;-) Jak będą dalsze wieści napiszę od razu :-)

Anecia że kto wariatki????? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
A tak wogóle cześć słoneczko :-)
Czekam na efekt tej nieszczęsnej ściany ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry