reklama

Odskocznia;))))

reklama
Nie wiem czy będzie umiał nas roszyfrować "co autorki miały na myśłi" hahahhahahaha
Taaaa...teraz to na mnie, że ja zaczęłam?? O masz......:-D:-D:-D:-D
Przecinek, ale i też dwie kropeczki.........lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

No co Ty toć ja go do forum nie dopuszczam bo mnie zamknie w kaftan ja mu na ścianie to co będzie wisiało będe kazała czytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana zawsze będzie na Ciebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No fakt toć kropeczki też by były :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No co Ty toć ja go do forum nie dopuszczam bo mnie zamknie w kaftan ja mu na ścianie to co będzie wisiało będe kazała czytać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana zawsze będzie na Ciebie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No fakt toć kropeczki też by były :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aaaaaaa......to ino wielkimi literami wydrukuj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra niech będzie na mnie....:-D:-D:-D:-D:-D
Na pocvzątku kropeczki, a potem kropy.......(przygarnij kropka - pamietasz???) hahahhahahahahahahaa

Aaaaaaa......to ino wielkimi literami wydrukuj :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra niech będzie na mnie....:-D:-D:-D:-D:-D
Na pocvzątku kropeczki, a potem kropy.......(przygarnij kropka - pamietasz???) hahahhahahahahahahaa

Będą bardzo wielkie do tego kroki przecinki i wykrzykniki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamiętam pamiętam to były czasy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to cieszę się, że się zgadzamy :-D:-D

Krówka CIĄGUTKA....lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bo wiesz dobre rzeczy (czyt.tematy haha) długo się ciągnie...nie no lejeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wariatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Co Ty całemu wojsku pranie robisz??? :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie tylko swoje pierwsze z roboty mężowskie zawsze samo piorę nie nadaje się inaczej potem swoje kolory i na dzis to tyle :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak nie piorę to nie piorę a jak zacznę to hurtem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Będą bardzo wielkie do tego kroki przecinki i wykrzykniki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pamiętam pamiętam to były czasy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to cieszę się, że się zgadzamy :-D:-D

Wariatka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie tylko swoje pierwsze z roboty mężowskie zawsze samo piorę nie nadaje się inaczej potem swoje kolory i na dzis to tyle :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D jak nie piorę to nie piorę a jak zacznę to hurtem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

I kleksy...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wariatka...od urodzenia...;-):-D:-D:-D:-D:-D
Oj.....się sama z siebie uśmiałam....:-D:-D:-D:-D

I kleksy...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wariatka...od urodzenia...;-):-D:-D:-D:-D:-D
Oj.....się sama z siebie uśmiałam....:-D:-D:-D:-D

To dobrze kochana śmiej się śmiech to zdrowie i dobra terapia ;-)

Ja będe musiała Cię opuścić musze do sklepu jeszcze dziś jechać po chleb a przed 13 jest zawsze świeża dostawa.
Kochana ja czekam na wieści od ginka jak wrócisz napisz mi co i jak ok??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry