Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I stwierdziłam, że dziś ogarnę ino biurko, a za robotę wezmę się po świętach, a co....jak zajączek to zajączek 

Cześć DANUŚ Moja DANUŚ
AJ LOWJU TUBo wszystko wraca na właściwy tor, a reszta to "..........." co....????????? >>>
Kochana, a ponoć ten co ma rację, stawia kolację....więc przyjmijmy, że po częsci mam rację ok???
Buziam***
I pozdrów mamusię...***

Zobacz załącznik 232013 też pozdrów i ucałuj mamusie :-)Kochane,
dziś pierwszy dzień po L4 i nie pytajcie co zastałam na biurku!!!!!!!!!!!! Normalnie tylko dziada z babą brakujeI stwierdziłam, że dziś ogarnę ino biurko, a za robotę wezmę się po świętach, a co....jak zajączek to zajączek
A w ogóle szefostwo zrobiło Nam niespodziankę i pracujemy dziś tylko do 12, więc i tak za dużo bym nie zrobiła....;-)i dostaliśmy przysłowiowego "zająca"....ot gest!!! Śmiejemy się z dziewczynami, że na jajko-niespodziankę nam wystarczy
Esik od mamy i P, że ciasta się już pieką - BAJKA!!!
Więc znając mamę, wrócę na gotowe...choć wczoraj dużo zrobiłam nie powiem...czegóż chcieć więcej?!!! I się rozpisałam....idę na ploteczki do pokoju obok ;-)
:-):-):-):-):-)
Jak stawiasz kolacje to masz racje w 100% kochana sprzeczać się nie będe NEVER ;-)
Echh normlanie mam ochotę Cię wycałować i wyściskać za ten humor Zobacz załącznik 232012Zobacz załącznik 232013 też pozdrów i ucałuj mamusie :-)
Echh ploteczki no proszę taka to pożyje ;-) :***

Nigdy nie mów NEVER 

Nigdy nie mów NEVER
Ściskaj kochana...ściskaj...bo ja spragniona czułostek
Ta poplotkowałam, że hej!!! Polazły na fajka....fujj ;-)
No skoro tak to jeszcze ;-) Zobacz załącznik 232028
No to fuuuj mi się bardzo podoba....nie palisz??

Oj już tam nie marudz ciesz się z przytulania ;-)
No to teraz dopiero Cię Zobacz załącznik 232031
A samopoczucie dobre tylko pogoda do bani zimno wietrznie i pada![]()

Oby święta były przynajmniej bezdeszczowe, bo znajomi nad morze chcą jechać...

Taaa kręBosłup (powiedzonko mojej chrześnicy) mi mało nie złamała i nie marudź
Normalnie miłość, aż miło
U nas mglisto....zimno...i chyba padać będzie...więc pytam - gdzie ta piękna pogoda, którą tak zapowiadali?????????????Oby święta były przynajmniej bezdeszczowe, bo znajomi nad morze chcą jechać...
![]()
no masz ale się czepiła 

no toć jechać mogą i w deszcze nie?? 

No dobrze, juz sie odczepiłano masz ale się czepiła
No ba trochę miłości nie zaszkodzi ;-)
To tak jak u mnie też taka pogoda brrrrno toć jechać mogą i w deszcze nie??
![]()