reklama

Odskocznia;))))

Martuś ogromne gratulacje!
wpadłam z zyczeniami dziewczynki
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

reklama
Kochane,
dziś pierwszy dzień po L4 i nie pytajcie co zastałam na biurku!!!!!!!!!!!! Normalnie tylko dziada z babą brakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D I stwierdziłam, że dziś ogarnę ino biurko, a za robotę wezmę się po świętach, a co....jak zajączek to zajączek :-D:-D:-D
A w ogóle szefostwo zrobiło Nam niespodziankę i pracujemy dziś tylko do 12, więc i tak za dużo bym nie zrobiła....;-)i dostaliśmy przysłowiowego "zająca"....ot gest!!! Śmiejemy się z dziewczynami, że na jajko-niespodziankę nam wystarczy :-D:-D:-D:-D:-D
Esik od mamy i P, że ciasta się już pieką - BAJKA!!! :-D:-D:-D
Więc znając mamę, wrócę na gotowe...choć wczoraj dużo zrobiłam nie powiem...czegóż chcieć więcej?!!! I się rozpisałam....idę na ploteczki do pokoju obok ;-)

:-):-):-):-):-)

Cześć DANUŚ Moja DANUŚ :-D:-D:-D

AJ LOWJU TU :-D:-D:-D Bo wszystko wraca na właściwy tor, a reszta to "..........." co....????????? >>> :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana, a ponoć ten co ma rację, stawia kolację.:dry:...więc przyjmijmy, że po częsci mam rację ok??? :-D:-D:-D
Buziam***
I pozdrów mamusię...***

Jak stawiasz kolacje to masz racje w 100% kochana sprzeczać się nie będe NEVER ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Echh normlanie mam ochotę Cię wycałować i wyściskać za ten humor ukooochanie..gifZobacz załącznik 232013 też pozdrów i ucałuj mamusie :-)

Kochane,
dziś pierwszy dzień po L4 i nie pytajcie co zastałam na biurku!!!!!!!!!!!! Normalnie tylko dziada z babą brakuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D I stwierdziłam, że dziś ogarnę ino biurko, a za robotę wezmę się po świętach, a co....jak zajączek to zajączek :-D:-D:-D
A w ogóle szefostwo zrobiło Nam niespodziankę i pracujemy dziś tylko do 12, więc i tak za dużo bym nie zrobiła....;-)i dostaliśmy przysłowiowego "zająca"....ot gest!!! Śmiejemy się z dziewczynami, że na jajko-niespodziankę nam wystarczy :-D:-D:-D:-D:-D
Esik od mamy i P, że ciasta się już pieką - BAJKA!!! :-D:-D:-D
Więc znając mamę, wrócę na gotowe...choć wczoraj dużo zrobiłam nie powiem...czegóż chcieć więcej?!!! I się rozpisałam....idę na ploteczki do pokoju obok ;-)

Echh ploteczki no proszę taka to pożyje ;-) :***

:-):-):-):-):-)
Jak stawiasz kolacje to masz racje w 100% kochana sprzeczać się nie będe NEVER ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Echh normlanie mam ochotę Cię wycałować i wyściskać za ten humor Zobacz załącznik 232012Zobacz załącznik 232013 też pozdrów i ucałuj mamusie :-)
Echh ploteczki no proszę taka to pożyje ;-) :***

:-D:-D:-D:-D Nigdy nie mów NEVER :-D:-D:-D
Ściskaj kochana...ściskaj...bo ja spragniona czułostek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ta poplotkowałam, że hej!!! Polazły na fajka....fujj ;-)

Oj już tam nie marudz ciesz się z przytulania ;-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to teraz dopiero Cię Zobacz załącznik 232031 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A samopoczucie dobre tylko pogoda do bani zimno wietrznie i pada :sorry2:

Taaa kręBosłup (powiedzonko mojej chrześnicy) mi mało nie złamała i nie marudź :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie miłość, aż miło :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas mglisto....zimno...i chyba padać będzie...więc pytam - gdzie ta piękna pogoda, którą tak zapowiadali?????????????:baffled: Oby święta były przynajmniej bezdeszczowe, bo znajomi nad morze chcą jechać...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taaa kręBosłup (powiedzonko mojej chrześnicy) mi mało nie złamała i nie marudź :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Normalnie miłość, aż miło :-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas mglisto....zimno...i chyba padać będzie...więc pytam - gdzie ta piękna pogoda, którą tak zapowiadali?????????????:baffled: Oby święta były przynajmniej bezdeszczowe, bo znajomi nad morze chcą jechać...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:rolleyes2: no masz ale się czepiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ba trochę miłości nie zaszkodzi ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
To tak jak u mnie też taka pogoda brrrr :sorry2: no toć jechać mogą i w deszcze nie?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
:rolleyes2: no masz ale się czepiła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No ba trochę miłości nie zaszkodzi ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
To tak jak u mnie też taka pogoda brrrr :sorry2: no toć jechać mogą i w deszcze nie?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No dobrze, juz sie odczepiła :-D:-D:-D:-D
No pewnie, że nie zaszkodzi, ba!!! ba!!! nawet wskazane ;-):-D:-D
YHy....przyjemność w deszcz jechać, tym bardziej, że oni nasze morze raz do roku widzą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry