reklama

Odskocznia;))))

reklama
A wam kochane składam serdeczne życzenia świąteczne. Wespolych i spokojnych świat.
Buziaki

Wzajemnie Kochana :-)
Przede wszytstkim Rodzinnych i Ciepłych Świąt Ci życzę...
Pozdrawiam :-)

Witam:sorry2:
Przepraszam, że nie odpiszę Wam Kochane....ale tradycyjnie nie mam w tej chwili czasu na nadrabianie:sorry2: Stęskniłam się za Wami..
Siedzę sobie i próbuję się zmusić do pracy, aby jutro mieć więcej czasu na przygotowania do wyjazdu, ale jakoś mój P. zniechęcił mnie nawet do wykonania najmniejszej czynności, jakiś nabuczony chodzi, nie możemy się dogadać co do dnia wyjazdu do mojej rodziny, wkurzył mnie!!!:wściekła/y: Wyszedł sobie, a niech idzie!! Za tydzień mam wizytę u psychologa więc wybłagam ją o zwolnienie na 2 tygodnie i wyjadę odpocząć, ot to :dry:Potrzebuję odpocząć psychicznie. Codziennie sobie wmawiam jakie to życie może być piękne, wystarczy tylko chcieć, ale wokoło jakoś mało rzeczy mnie motywuje do tego bym tak myślała. Wkurzam się też dlatego, że już odstawiałam lekarstwa na te moje lęki, a chol***dzisiaj znowu powracają i znowu na prochach:-( Boszzzz jak ja już chciałabym normalnie żyć, mam nadzieję, że kiedyś będzie mi to dane.... W chwili obecnej jestem zrezygnowana ze wszystkiego, tak po prostu. Wie wiem, pisałam wcześniej piękne słowa, które wtedy upajały moje myśli i tak też się czułam...tylko dlaczego jest to takie trudne do zrealizowania?????? Muszę popracować nad sobą...czuję, że zaczynam się gubić w tym wszystkim...a to nie jest dobre. Dobrze, że jest takie miejsce jak to, gdzie mogę swobodnie i szczerze napisać to co czuję, dziękuję, że Jesteście:sorry2:
Mam nadzieję, że jutro zawitam do Was, chociaż na chwilkę...
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo serdecznie;-);-)
Gdybym jednak nie pojawiła się przed świętami, chciałabym tu i teraz złożyć Wam moje Panie życzenia :-)

Iwonko Kochana,
tak bardzo mi smutno czytając Twój post. Kochanie, konieczny Ci jest wyjazd...odpoczynek, nabierzesz dystansu....pomyślisz....zajdzie potrzeba to i popłaczesz....chcę tylko, żebyś pamiętała o jednym - Nie jesteś sama!!!
Wiem, jak Ci ciężko....każda z Nas ma lepsze, gorsze dni...ale musimy wierzyć, że to wszystko zło, które nas spotyka i tak bardzo rani jest "po coś"...Wiem, jak to okrutnie brzmi...ale uwierz mi, Najwyższy na górze na każdą z Nas ma pomysł...ma plan...teraz realizuje się w czarnych barwach, ale już niedługo zaświeci dla NAS słoneczko i rozgoni wszystkie rozterki...Niestety dane nam jest dźwigać ten "ciężar"....ale razem damy radę, bo jak nie my to kto? Musisz znaleźć w sobie siłę i chęć przezwyciężania niepowodzeń! A żeby to odnaleźć...musisz spojrzeć w głąb siebie....
Ja głęboko wierzę, że wszystko Ci się ułoży pomyślnie...to tylko kwestia czasu, ale przy tym musi iść głęboka wiara...bo bez niej ciężko o jakikolwiek "cud".....
Buziam i ściskam Cię bardzo mocno, dasz radę!!! Trzymaj się dzielnie....

Dzień dobry :-D:-D:-D:-D

przepraszam że wzoraj tak bez pozegnania ale rzuciłam się w wir porządków :szok::zawstydzona/y: a później cos bb mi nie chciało działać :wściekła/y:

Konradku witaj na świecie !!!!
MArtuś ogromne gratulacje dla Was !!!!!!! tak bardzo się cieszę :-D:-D:-D:-D

its_a_boy_3.gif

dziewczynki ponieważ dzisiaj raczej czasu mi brak na wszystko.... chciałabym życzyć Wam

Wesołych Świat Wielkanocnych,
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.

wielkanoc018.png

Życzę WAM Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób...

1..jpg

Witam kobietki :-)

Witam:sorry2:
Marta!!!!! Gratulacje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niech synio rośnie zdrowo!!!!!:-):-):-):-):-)
Witamy Cię bąbelku:-):-):-):-):-):-)
Przepraszam, że nie odpiszę Wam Kochane....ale tradycyjnie nie mam w tej chwili czasu na nadrabianie:sorry2: Stęskniłam się za Wami..
Siedzę sobie i próbuję się zmusić do pracy, aby jutro mieć więcej czasu na przygotowania do wyjazdu, ale jakoś mój P. zniechęcił mnie nawet do wykonania najmniejszej czynności, jakiś nabuczony chodzi, nie możemy się dogadać co do dnia wyjazdu do mojej rodziny, wkurzył mnie!!!:wściekła/y: Wyszedł sobie, a niech idzie!! Za tydzień mam wizytę u psychologa więc wybłagam ją o zwolnienie na 2 tygodnie i wyjadę odpocząć, ot to :dry:Potrzebuję odpocząć psychicznie. Codziennie sobie wmawiam jakie to życie może być piękne, wystarczy tylko chcieć, ale wokoło jakoś mało rzeczy mnie motywuje do tego bym tak myślała. Wkurzam się też dlatego, że już odstawiałam lekarstwa na te moje lęki, a chol***dzisiaj znowu powracają i znowu na prochach:-( Boszzzz jak ja już chciałabym normalnie żyć, mam nadzieję, że kiedyś będzie mi to dane.... W chwili obecnej jestem zrezygnowana ze wszystkiego, tak po prostu. Wie wiem, pisałam wcześniej piękne słowa, które wtedy upajały moje myśli i tak też się czułam...tylko dlaczego jest to takie trudne do zrealizowania?????? Muszę popracować nad sobą...czuję, że zaczynam się gubić w tym wszystkim...a to nie jest dobre. Dobrze, że jest takie miejsce jak to, gdzie mogę swobodnie i szczerze napisać to co czuję, dziękuję, że Jesteście:sorry2:
Mam nadzieję, że jutro zawitam do Was, chociaż na chwilkę...
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo serdecznie;-);-)
Gdybym jednak nie pojawiła się przed świętami, chciałabym tu i teraz złożyć Wam moje Panie życzenia :-)

Z całego serca życzę Wam Świąt pogodnych, spokojnych, wszystkimi barwami tęczy malowanych kraszanek, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, a wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały. Lany poniedziałek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa ...

Kochana każda z nas potrzebuje odpoczynku dla siebie i dla swojej psychiki nie ma w tym nic dziwnego, każda z nas ma też chwile zwątpienia ale po takich dniach okazuje się, że nasze myślenie się zmienia i w sumie nie wiemy dlaczego. Myślisz, że my zawsze takie uśmiechnięte i radosne?? Nie...każda z nas ma lęki które ją przerażają ale walczymy z nimi jak tylko się da......będzie dobrze, trzeba tylko w to uwierzyć. Potrzebujesz wypoczynku to koniecznie gdzieś wyjedz pobądź sama ze sobą nie patrz na nic i na nikogo, trochę zdrowego egoizmu jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Ja trzymam kciuki, żebyś umiała cieszyć się życiem a wszystkie lęki poszły w zapomnienie. Trzymaj się....

Dzień Dobry Kochane....

"Każdego poranka bogaty i wszechpotężny król Bengodi odbierał hołdy swoich poddanych. W swoim życiu zdobył już wszystko to, co można było zdobyć, i zaczął się trochę nudzić.
Pośród różnych poddanych zjawiających się codziennie na dworze, każdego dnia pojawiał się również punktualnie pewien cichy żebrak. Przynosił on królowi jabłko, a potem oddalał się równie cicho, jak wchodził.
Król, który przyzwyczajony był do otrzymywania wspaniałych darów, przyjmował dar z odrobiną ironii i pobłażania, a gdy tylko żebrak się odwracał, drwił sobie z niego, a wraz z nim cały dwór.
Jednak żebrak tym się nie zrażał. Powracał każdego dnia, by przekazać królewskim dłoniom kolejny dar. Król przyjmował go rutynowo i odkładał jabłko natychmiast do przygotowanego na tę okazję koszyka znajdującego się blisko tronu. Były w nim wszystkie jabłka cierpliwie i pokornie przekazywane przez żebraka. Kosz był już prawie całkiem pełen.
Pewnego dnia ulubiona królewska małpa wzięła jedno jabłko i ugryzła je, po czym plując nim, rzuciła pod nogi króla.
Monarcha oniemiał z wrażenia, gdy dostrzegł wewnątrz jabłka migocącą perłę. Rozkazał natychmiast, aby otworzono wszystkie owoce z koszyka. W każdym z nich znajdowała się taka sama perła.
Zdumiony król kazał zaraz przywołać do siebie żebraka i zaczął go przepytywać.
- Przynosiłem ci te dary, panie - odpowiedział człowiek - abyś mógł zrozumieć, że życie obdarza cię każdego dnia niezwykłym prezentem, którego ty nawet nie dostrzegasz i wyrzucasz go do kosza.
Wszystko dlatego, że jesteś otoczony nadmierną ilością bogactw.
Najpiękniejszym ze wszystkich darów jest każdy rozpoczynający się dzień!!!!!!!

Dziewczęta,
życzę WAM cudnego dnia, wiele uśmiechu i radości, bo życie jest za krótkie, by się zadręczać i smucić!!! Buziam mocno każdą z WAS****
Zobacz załącznik 231982

Kocham Cię taką Sis :***

Obyś znalazła, bo codzienne okłady z piersi na pocieszenie, może być męczące :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bardzo grzeczna żonka :-D:-D:-D:-D
Buziam***

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no racje masz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ponieważ dzisiaj jestem ostatni dzień jutro wyjeżdżamy do mamy to już dziś chce Wam złożyć życzenia na te święta...

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja":)

1137..jpg

reklama
Witam kobietki :-)
Kocham Cię taką Sis :***
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no racje masz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć DANUŚ Moja DANUŚ :-D:-D:-D

AJ LOWJU TU :-D:-D:-D Bo wszystko wraca na właściwy tor, a reszta to "..........." co....????????? >>> :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kochana, a ponoć ten co ma rację, stawia kolację.:dry:...więc przyjmijmy, że po częsci mam rację ok??? :-D:-D:-D
Buziam***
I pozdrów mamusię...***

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry