reklama

Odskocznia;))))

No heeeellloooołłłłł znów się zamotamy jak wczoraj!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja się nie śmieje...tylko myśłałam że pisząc zadupie miałas na myśłi TYLKO jedną stację benz. a tu proszę....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No bo mamy tylko jedną stacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No dobra dobra wiem o co chodzi ale basen jest zaje***** kręgielnia siłownia sauna ;-)

Znak rozpoznawczy....:-D:-D:-D:-D
Kochana, mówię Ci jak przyjedziesz/cie, to będziesz miała komedię darmową, zobaczysz.....bo wiesz mój ojciec to częstym gościem u nas jest......zawsze tu znajdzie coś do roboty...:-D:-D:-D:-D
A opowiadałąm Ci jak stałam z nim na przystanku autobusowym? :-D:-D:-D:-D:-D

Nie chyba nie opowiadaj znaczy pisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D
artysta :-D:-D:-D:-D

a ja wczoraj stoję na światłach... i dzie pan z psem.
Moja mama - wiesz Anetko jaka to rasa??? bo mi Maciek (moj brat) ostatnio powiedział? (chciała zabłysnąc wiedzą :-D)
Ja - No wiem jaka??
Mama - malaBUT (z poważną miną)
a ja znaou - Jaka?
mama - No malaBut
Ja w ryk.... mówię chyba malaMUT
Mama- no tak... a jak ja powiedziałąm???

Słuchajcie wyłam, wyłam normalnie... pan obok z samochodu dziwnie patrzył :szok::szok::szok: wyłam tak dobre 3 minuty :-D:-D:-D:-D:-D:-D cały tusz do rzęs spłnął mi na policzka :szok::szok::szok::-D:-D:-D dawno się tak nie uśmiałam... no cóż moja mam robi takie numery... kieyś nawet wyparzyła termometr żeby go zdezynfekować :szok::szok::szok: nie musze konczyc jak to się skończyło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D
artysta :-D:-D:-D:-D

a ja wczoraj stoję na światłach... i dzie pan z psem.
Moja mama - wiesz Anetko jaka to rasa??? bo mi Maciek (moj brat) ostatnio powiedział? (chciała zabłysnąc wiedzą :-D)
Ja - No wiem jaka??
Mama - malaBUT (z poważną miną)
a ja znaou - Jaka?
mama - No malaBut
Ja w ryk.... mówię chyba malaMUT
Mama- no tak... a jak ja powiedziałąm???

Słuchajcie wyłam, wyłam normalnie... pan obok z samochodu dziwnie patrzył :szok::szok::szok: wyłam tak dobre 3 minuty :-D:-D:-D:-D:-D:-D cały tusz do rzęs spłnął mi na policzka :szok::szok::szok::-D:-D:-D dawno się tak nie uśmiałam... no cóż moja mam robi takie numery... kieyś nawet wyparzyła termometr żeby go zdezynfekować :szok::szok::szok: nie musze konczyc jak to się skończyło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
......BUT - lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
To widzę agentka jak mój ojciec....:-D:-D:-D:-D mi to czasem wstyd za te jego numery.....

No bo mamy tylko jedną stacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No dobra dobra wiem o co chodzi ale basen jest zaje***** kręgielnia siłownia sauna ;-)
Nie chyba nie opowiadaj znaczy pisz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Stoję z papą na przystanku autobusowym.....pełno ludzi z ogromnymi torbami.....ok.20 osób....ojciec widzę, chodzi wte i wewte z rękoma z tyłu....początkowo podgwizdywał....autobus się spóxiał jakieś 20 minut, więc i nerwówka zaczęła się robić....w końcu ojscie wychylił się spoza krawężnika i mówi .....jaaaaaaadzie.....jaaaaaadzie.....wszyscy za torby w popłochu że autobus jedzie.....a papa "JAAAAAAADZIĘKUJĘ ale się autobus spóźnia".....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Stoję z papą na przystanku autobusowym.....pełno ludzi z ogromnymi torbami.....ok.20 osób....ojciec widzę, chodzi wte i wewte z rękoma z tyłu....początkowo podgwizdywał....autobus się spóxiał jakieś 20 minut, więc i nerwówka zaczęła się robić....w końcu ojscie wychylił się spoza krawężnika i mówi .....jaaaaaaadzie.....jaaaaaadzie.....wszyscy za torby w popłochu że autobus jedzie.....a papa "JAAAAAAADZIĘKUJĘ ale się autobus spóźnia".....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale agenciak ja nie mogę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I ja mam z nim prawie tak codziennie.....mówię czasem to by sie chciało powagi u niego, a tu nie nada....:-D:-D:-D:-D moja mama to czasem ręce załamuje na te jego żarty....a ojciec wtedy odpowiada "toż wyrwałem cię na te żarty jadąc MZ-etką" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No proszę co za historia miłośna MZ-tka no no bogaty był Twój Tato, ale agenciak ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No proszę co za historia miłośna MZ-tka no no bogaty był Twój Tato, ale agenciak ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Taaaaa bogaty.......krowę sprzedał i kupił MZ..lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Bo mój ojciec z rodziny rolników....do tej pory jego mama mu wypomina, że jako jedyny wyszedł z domu i miał inne priorytety, aniżeli gospodarka...ech...:baffled:

Taaaaa bogaty.......krowę sprzedał i kupił MZ..lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Bo mój ojciec z rodziny rolników....do tej pory jego mama mu wypomina, że jako jedyny wyszedł z domu i miał inne priorytety, aniżeli gospodarka...ech...:baffled:

Moja mam też z rodziny rolniczej jest miała z tatą gospodarkę na pomorzu przejąć ale się tata nie zgodził i tak wylądowaliśmy tutaj ;-)
U wujka stoi taki stary motor teraz już pewnie nie na chodzie ale kiedyś jeżdziło się na nim ojj jeżdziło i to jak :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Moja mam też z rodziny rolniczej jest miała z tatą gospodarkę na pomorzu przejąć ale się tata nie zgodził i tak wylądowaliśmy tutaj ;-)
U wujka stoi taki stary motor teraz już pewnie nie na chodzie ale kiedyś jeżdziło się na nim ojj jeżdziło i to jak :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No mój papa MZ sprzedał, coby kupić wersalkę..ha ha ha ha...to były czasy....
A na gospodarce została jego siostra z mężem, no i babka...
Dostał kawał ziemii i krowę, którą sprzedał i tak zaczęła się wojna papo-babkowa :-D:-D:-D Ludzie starej daty nie potrafia zrozumieć, że czasy sie zmieniły...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry