reklama

Odskocznia;))))

no a że ja ??? :-D:-D:-D:-D

taaa.... przynajmniej na dentyście oszczedzimy :-D:-D:-D:-D

ano bo trza kochana trza... a nie że przyjadzie rodzinka na święta a tu brudne firanki :szok::szok::szok::-D:-D:-D

No a nie??? Ja tam wątpliwości nie mam! I Danusia raczej tez nie...:-D:-D:-D:-D:-D więc nie dyskutuj tylko przyjmuj tytuł bez wahania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz brudne firanki, taki trend teraz, że biel jest tylko jedna - SZARA!!! :-D:-D:-D:-D:-D
O to jeścio jakąś ozdóbkę pierdalnij na stół hahahahahahahahahahahahaahahahahahahah
Wiesz...jakieś jajco....zaica...itp. lejeeeeeeeeeeeee

reklama
Też się zdziwiłam.....szkoda gadać....
Aaaa to kochana dawaj na Tychy i zapas robić na cały miesiąc, co będziesz co chwila jeżdzić na paliwie zbankrutujesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Chyba nie jest tak źle co? :zawstydzona/y:

Pojadę i zrobię zapsik bo smaka mam strasznego...a swoją drogą widać, że @ się zbliża bo smaki mam straszne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Zle kochana z czym nie jest?? (bo nie kaman?)

hahaha.... :-D:-D:-D:-D:-D no tak... tego nikt nie wie :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

taa... umarło by biedactwo z głodu :baffled: już wole żeby darła się w niebogłowy :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

No właśnie tego nie wie nikt :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No fakt lepiej nich się drze :tak::-D:-D:-D:-D:-D

No a nie??? Ja tam wątpliwości nie mam! I Danusia raczej tez nie...:-D:-D:-D:-D:-D więc nie dyskutuj tylko przyjmuj tytuł bez wahania :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz brudne firanki, taki trend teraz, że biel jest tylko jedna - SZARA!!! :-D:-D:-D:-D:-D
O to jeścio jakąś ozdóbkę pierdalnij na stół hahahahahahahahahahahahaahahahahahahah

Ja nie mam żadnych wątpliwości w tym temacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Toż mówię nie?!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Toż chyba zainteresowana muszę potwierdzić skoro o mnie mowa??? Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No z ZADUPIEM??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co będziesz bać się przyjechać?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no zle nie jest jedna stacja benzynowa, dwa kościoły, dwa cmetarze, basen piekny, biedronka, tesco teraz ponoć ma być jeszcze lidl....ale zaopatrzenie nie za dobre jest niestety sporo rzeczy nie ma tutaj ;-)

Słuchajcie...dzwonił mój papuś i pyta "Jedziesz dziś do markJetu? Bo byś mi kupiła OLDA SPICE"
Pytam co mam ci kupić a ojciec "no nie wiesz...ten dezendorant...olda spice......."
padammmm z niego....

no dobra :-D:-D:-D nie chce mi się polemizowac:-D:-D:-D:-D niech Wam bedzie :-D:-D:-D:-D:-D

taaa :-p:-p:-p:-p
koniecznie jajco :-D:-D:-D

No właśnie tego nie wie nikt :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No fakt lepiej nich się drze :tak::-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D i się nie dowie :-p:-p:-p
ano :-D

Toż chyba zainteresowana muszę potwierdzić skoro o mnie mowa??? Helołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co będziesz bać się przyjechać?? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie no zle nie jest jedna stacja benzynowa, dwa kościoły, dwa cmetarze, basen piekny, biedronka, tesco teraz ponoć ma być jeszcze lidl....ale zaopatrzenie nie za dobre jest niestety sporo rzeczy nie ma tutaj ;-)
No helllooołłłłłl czy fakt trzeba potwierdzić?????? :-D:-D:-D:-D

Nie wiem czemu ale jak przeczytałam "jedna stacja benzynowa" to wybuchłam śmiechem.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To jakie to zadupie kochana!!!!!!! Nie jest źle ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry