ewelina28
Dum Spiro Spero...
NO!! W końcu dotarło...no dobranie chce mi się polemizowac
niech Wam bedzie
taaa
koniecznie jajco
i się nie dowie
ano![]()

No wiesz...bez jajców nie ma świąt...nie da się ukryć...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NO!! W końcu dotarło...no dobranie chce mi się polemizowac
niech Wam bedzie
taaa
koniecznie jajco
i się nie dowie
ano![]()

No helllooołłłłłl czy fakt trzeba potwierdzić??????
Nie wiem czemu ale jak przeczytałam "jedna stacja benzynowa" to wybuchłam śmiechem.....
To jakie to zadupie kochana!!!!!!! Nie jest źle ;-)

To musisz kupić koniecznie![]()

no nie mam wyjścia, tak ładnie wypowiedział pisaną nazwę że wiesz.....w ogóle mój papa uważa że jest w polsce to i po polsku będzie angielskie nazwy wypowiadać....

no dobranie chce mi się polemizowac
niech Wam bedzie
taaa
koniecznie jajco
i się nie dowie
ano![]()

Olda spiceno nie mam wyjścia, tak ładnie wypowiedział pisaną nazwę że wiesz.....w ogóle mój papa uważa że jest w polsce to i po polsku będzie angielskie nazwy wypowiadać....
kiedyś w reklamie nie dosłyszał i zamiast Lioton Tysiąc....mów matka byś mi kupiła ten "lioton Pysion"![]()

No heeeellloooołłłłł znów się zamotamy jak wczoraj!!!No helołłłłłłłłłłłłłłłłłłł jak nie jak tak???
Ty się nie śmiej z naszej stacji benzynowej
No żle nie jest dobrze też nie![]()

No to teraz wiem po kim Ty taka zakręcona jesteś![]()

Słuchajcie...dzwonił mój papuś i pyta "Jedziesz dziś do markJetu? Bo byś mi kupiła OLDA SPICE"
Pytam co mam ci kupić a ojciec "no nie wiesz...ten dezendorant...olda spice......."
padammmm z niego....

)

wyłam tak dobre 3 minuty 

cały tusz do rzęs spłnął mi na policzka 

dawno się tak nie uśmiałam... no cóż moja mam robi takie numery... kieyś nawet wyparzyła termometr żeby go zdezynfekować 

nie musze konczyc jak to się skończyło 

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dolda spice :-d:-d:-d:-d:-d no nie mam wyjścia, tak ładnie wypowiedział pisaną nazwę że wiesz.....w ogóle mój papa uważa że jest w polsce to i po polsku będzie angielskie nazwy wypowiadać....
Kiedyś w reklamie nie dosłyszał i zamiast lioton tysiąc....mów matka byś mi kupiła ten "lioton pysion" :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d