reklama

Odskocznia;))))

reklama
No helllooołłłłłl czy fakt trzeba potwierdzić?????? :-D:-D:-D:-D

Nie wiem czemu ale jak przeczytałam "jedna stacja benzynowa" to wybuchłam śmiechem.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
To jakie to zadupie kochana!!!!!!! Nie jest źle ;-)

No helołłłłłłłłłłłłłłłłłłł jak nie jak tak??? :-D:-D:-D:-D:-D
Ty się nie śmiej z naszej stacji benzynowej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No żle nie jest dobrze też nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Olda spice :-D:-D:-D:-D:-D no nie mam wyjścia, tak ładnie wypowiedział pisaną nazwę że wiesz.....w ogóle mój papa uważa że jest w polsce to i po polsku będzie angielskie nazwy wypowiadać....
kiedyś w reklamie nie dosłyszał i zamiast Lioton Tysiąc....mów matka byś mi kupiła ten "lioton Pysion" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to teraz wiem po kim Ty taka zakręcona jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słuchajcie...dzwonił mój papuś i pyta "Jedziesz dziś do markJetu? Bo byś mi kupiła OLDA SPICE"
Pytam co mam ci kupić a ojciec "no nie wiesz...ten dezendorant...olda spice......."
padammmm z niego....

:-D:-D:-D:-D:-D
artysta :-D:-D:-D:-D

a ja wczoraj stoję na światłach... i dzie pan z psem.
Moja mama - wiesz Anetko jaka to rasa??? bo mi Maciek (moj brat) ostatnio powiedział? (chciała zabłysnąc wiedzą :-D)
Ja - No wiem jaka??
Mama - malaBUT (z poważną miną)
a ja znaou - Jaka?
mama - No malaBut
Ja w ryk.... mówię chyba malaMUT
Mama- no tak... a jak ja powiedziałąm???

Słuchajcie wyłam, wyłam normalnie... pan obok z samochodu dziwnie patrzył :szok::szok::szok: wyłam tak dobre 3 minuty :-D:-D:-D:-D:-D:-D cały tusz do rzęs spłnął mi na policzka :szok::szok::szok::-D:-D:-D dawno się tak nie uśmiałam... no cóż moja mam robi takie numery... kieyś nawet wyparzyła termometr żeby go zdezynfekować :szok::szok::szok: nie musze konczyc jak to się skończyło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

olda spice :-d:-d:-d:-d:-d no nie mam wyjścia, tak ładnie wypowiedział pisaną nazwę że wiesz.....w ogóle mój papa uważa że jest w polsce to i po polsku będzie angielskie nazwy wypowiadać....
Kiedyś w reklamie nie dosłyszał i zamiast lioton tysiąc....mów matka byś mi kupiła ten "lioton pysion" :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry