reklama

Odskocznia;))))

reklama
Młoda to ona nie była ale jak poszłam do Studenta to pytał do kogo wcześniej chodziła powiedziałam mu a on mi "no to nie wiem czy sprostam ta lekarka to specjalista z najwyższej półki" więc tylko swoje pomyślałam i nic się już nie odezwałam czekałam co powie na wyniki a potem już wiedziałam, że zrobiłam dobrze zmieniając lekarza

Najwyższa półka....to bardzo niską półkę musi mieć :-D:-D:-D:-D
Dobrze, że zmieniłaś....

A w ogóle....pyta się mnie wczoraj ginka "A pani czasem w ciąży nie jest???" :szok::szok::szok::szok::szok:
Zatkało mnie......

Że my?? Ja nic nie rozumiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Słuchaj ponoć zwierze upodabnia się do właścicieli więc...no chyba nic dodawać nie muszę ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale dzisiaj dzielny pracuś jesteś ;-):-D:-D:-D:-D:-D

ech... kiedyś Ci wytłumaczę :-p:-p:-p

czyli że co??? że ja też ściany liże ??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D

no kiedys trzeba :-D:-D:-D:-D

Cześc trzecia WARIATKO!!! :-D:-D:-D:-D
Mam nadzieję, że pysk nie skleił się na dobre??? :zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D

ze ja??? wariatka?? :-D:-D:-D:-D:-D
ech... chyba nie bo drze koparę stojąc w oknie :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Najwyższa półka....to bardzo niską półkę musi mieć :-D:-D:-D:-D
Dobrze, że zmieniłaś....
A w ogóle....pyta się mnie wczoraj ginka "A pani czasem w ciąży nie jest???" :szok::szok::szok::szok::szok:
Zatkało mnie......

No bardzo niską :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Żartujesz?? Ja pindole co za lekarze :no:

Takiej to dobrze!!!!!!!!!
My też spędzamy u mamy, ale tylko niedzielę, bo w lany poniedziałek znajomi przyjeżdżają, więc chciał - nie chciał...muszę coś tam przygotować - zagrycha musi być, nie? :-D:-D:-D:-D:-D

Kupiłaś Kagora? :-D:-D:-D:-D:-D

No ba nawet ba ba musi być koniecznie bez tego ani rusz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My jedziemy od soboty do poniedziałku do mamy trzeba z nią trochę posiedzieć :tak:

Kagora?? Gdzie?? U mnie na tym zadupiu?? Tu nie ma takich win :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do Tychów muszę do wieeeeeeeeeeeeeelkiego sklepu jechać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No bardzo niską :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Żartujesz?? Ja pindole co za lekarze :no:

No ba nawet ba ba musi być koniecznie bez tego ani rusz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My jedziemy od soboty do poniedziałku do mamy trzeba z nią trochę posiedzieć :tak:

Kagora?? Gdzie?? U mnie na tym zadupiu?? Tu nie ma takich win :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do Tychów muszę do wieeeeeeeeeeeeeelkiego sklepu jechać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Też się zdziwiłam.....szkoda gadać....

Aaaa to kochana dawaj na Tychy i zapas robić na cały miesiąc, co będziesz co chwila jeżdzić na paliwie zbankrutujesz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Chyba nie jest tak źle co? :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry