Danula
czekam ciągle czekam.....
i oby tak zostalo![]()
No oby to będziesz miała spokój przynajmniej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i oby tak zostalo![]()

moge sie podzielic sloneczkiem bo u nas ladniutko jest![]()
No oby to będziesz miała spokój przynajmniej![]()
No wiesz ja się pytać nie będe zabiorę Nukę i już ;-)
Ja bym chciała ale wiesz jak z moim mężem nie będe robić nic za plecami powoli będe go urabiać i jak się uda od razu daj Ci znać i szukasz drugiej Nuczki ;-) No zauważyłam jakim wzrokiem patrzy za Tobą jak po mieszkaniu chodzić...masz oddaną psinę i to całym sercem
Taaa kochają się ten-teges a nie siebie
U mnie teraz dużo jaśniej się zrobiło...dzięki za rozdmuchanie chmur
To teraz biedulo musisz na nóżkach wszędzie?? Ja mam jedną parasolkę w domu drugą w aucie
No raczej nie jest ale czy aby na pewno??![]()

gdzie ty tam wlazisz?????:

oj Kochanao tym spokoju to ja moge jedynie teraz pomarzyc
az sie boje jak tom pojdzie do pracy a ja zostane sama na cale dnie... Kacper troche daje po garach... ciezko utrzymac go w jedym miejscu... maly spi a wiekszy szaleje.... latwe to nie bedzie narazie jestem na etapie ogarniania tego wszytskiego
![]()
juz poszlo EXPRESEM![]()
wiem wiem Danusiu :-) ale jak cus to wiesz
moja przylepa kochana
no lubia sie ten teges
ostatnio mało co się z domu ruszam...jakiś totalny brak chęci ;-) wiec strzała na razie mi nie potrzebna ;-)
na 99%
nie właże no !!!!
wiecie co... normalnie taki kocioł z pogrzebem prezydenta jest za szok... ja się chyba zaszyję na całą niedzielę w domu...![]()

oj strasznie strasznie caly ten tydzien jest poprostu masakryczny... ja jestem strasznie tym wszytskim rozbita...a teraz jeszcze ten wulkan...
![]()

dokladnie dwoch facetow w domu to chyba nigdy latwo nie bedzie hehehPrzy dwjce nigdy nie będziesz miała lekko tym bardziej, że oba to maluchy jeszcze ale pociesz się, że jak będą starsi bedziesz miała dobrze, bo nie ma między nimi dużej różnicy wieku to i dobrze się będą dogadywać i wtedy będziesz miała trochę lżej...chociaż przy dwóch chłopakach to chyba lżej nigdy nie będzie ;-):-)
No to czekam na tą przesyłkę ;-)