reklama

Odskocznia;))))

reklama
No oby to będziesz miała spokój przynajmniej :tak:

oj Kochana :) o tym spokoju to ja moge jedynie teraz pomarzyc :):):) az sie boje jak tom pojdzie do pracy a ja zostane sama na cale dnie... Kacper troche daje po garach... ciezko utrzymac go w jedym miejscu... maly spi a wiekszy szaleje.... latwe to nie bedzie narazie jestem na etapie ogarniania tego wszytskiego :):)

No wiesz ja się pytać nie będe zabiorę Nukę i już ;-)
Ja bym chciała ale wiesz jak z moim mężem nie będe robić nic za plecami powoli będe go urabiać i jak się uda od razu daj Ci znać i szukasz drugiej Nuczki ;-) No zauważyłam jakim wzrokiem patrzy za Tobą jak po mieszkaniu chodzić...masz oddaną psinę i to całym sercem :tak:
Taaa kochają się ten-teges a nie siebie :-D:-D:-D

U mnie teraz dużo jaśniej się zrobiło...dzięki za rozdmuchanie chmur :-D:-D:-D

To teraz biedulo musisz na nóżkach wszędzie?? Ja mam jedną parasolkę w domu drugą w aucie :tak:

No raczej nie jest ale czy aby na pewno?? :-D:-D:-D

wiem wiem Danusiu :-) ale jak cus to wiesz :-D:-D
moja przylepa kochana :-D:-D:-D
no lubia sie ten teges :-D:-D:-D
ostatnio mało co się z domu ruszam...jakiś totalny brak chęci ;-) wiec strzała na razie mi nie potrzebna ;-)

na 99% :-D:-D:-D

gdzie ty tam wlazisz????? :D:D:

nie właże no !!!! :-D:-D:-D

wiecie co... normalnie taki kocioł z pogrzebem prezydenta jest za szok... ja się chyba zaszyję na całą niedzielę w domu... :baffled:

oj Kochana :) o tym spokoju to ja moge jedynie teraz pomarzyc :):):) az sie boje jak tom pojdzie do pracy a ja zostane sama na cale dnie... Kacper troche daje po garach... ciezko utrzymac go w jedym miejscu... maly spi a wiekszy szaleje.... latwe to nie bedzie narazie jestem na etapie ogarniania tego wszytskiego :):)

Przy dwjce nigdy nie będziesz miała lekko tym bardziej, że oba to maluchy jeszcze ale pociesz się, że jak będą starsi bedziesz miała dobrze, bo nie ma między nimi dużej różnicy wieku to i dobrze się będą dogadywać i wtedy będziesz miała trochę lżej...chociaż przy dwóch chłopakach to chyba lżej nigdy nie będzie ;-):-)

juz poszlo EXPRESEM :D

No to czekam na tą przesyłkę ;-)

wiem wiem Danusiu :-) ale jak cus to wiesz :-D:-D
moja przylepa kochana :-D:-D:-D
no lubia sie ten teges :-D:-D:-D
ostatnio mało co się z domu ruszam...jakiś totalny brak chęci ;-) wiec strzała na razie mi nie potrzebna ;-)
na 99% :-D:-D:-D
nie właże no !!!! :-D:-D:-D
wiecie co... normalnie taki kocioł z pogrzebem prezydenta jest za szok... ja się chyba zaszyję na całą niedzielę w domu... :baffled:

Jakby cuś to wiem gdzie i do kogo ;-)
Ja też się nie ruszam tylko tyle co muszę do sklepu i do domu, więc mamy brak chęci podobnie :sorry:
Ja bym powiedziała że na 99,99% :-D:-D

A Ty masz zamiar w niedzielę gdzieś wychodzić???? siedz w domu dziewczyno bo tam u Was będzie niezły kocioł na 100% :tak:

reklama
Przy dwjce nigdy nie będziesz miała lekko tym bardziej, że oba to maluchy jeszcze ale pociesz się, że jak będą starsi bedziesz miała dobrze, bo nie ma między nimi dużej różnicy wieku to i dobrze się będą dogadywać i wtedy będziesz miała trochę lżej...chociaż przy dwóch chłopakach to chyba lżej nigdy nie będzie ;-):-)

No to czekam na tą przesyłkę ;-)
dokladnie dwoch facetow w domu to chyba nigdy latwo nie bedzie heheh :):) to dopiero nasze pierwsze 2 tygodnie wiec mam nadzieje ze jakos sie ogarne... ja dopiero do normalnosci wroce jak tom pojdzie do pracy ;)
chociaz nie powiem ... fajnie by bylo miec teraz babcie przy sobie ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry