reklama

Odskocznia;))))

reklama
zobaczymy....
Nuke też cmoknęłam :-D a gringus śpi wiec nie bede go budzic :-D zboczence...hmmm... jak to zboczeńce ;-);-);-) siedzą na jajkach ;-)
u mnie jeszcze nie leje :eek:
czesc Martuś :-D

No to dobrze ale Nukę to ja ci i tak podprowadzę zobaczysz ;-):-D
Echh te zboki nic tylko na jajkach siedzieć ;-):-D
U mnie leje od rana albo od nocy nawet nie wiem ale jak wyszłam żeby do sklepu podjechać lało strasznie dobrze, że mam parasolkę w samochodzie :sorry:

witaj Anecia :*

no zdecydowanie duzo lepiej :) przede wszytskim lzej :) troche jeszcze kregoslup daje o sobie znac zanim dojdzie do sibeie to troche minie :) maly niezle sie po nim wybiegal :):):) hihihi

No to dobrze ale Nukę to ja ci i tak podprowadzę zobaczysz ;-):-D
Echh te zboki nic tylko na jajkach siedzieć ;-):-D
U mnie leje od rana albo od nocy nawet nie wiem ale jak wyszłam żeby do sklepu podjechać lało strasznie dobrze, że mam parasolkę w samochodzie :sorry:

nie oddam Nuciaka mojego :-D:-D:-D:-D wiesz... ją ju wszystcy nazywaja "cyckiem mamusi" :szok::-D:-D:-D gdzie się nie ruszę ona za mną :-D:-D:-D
ale mogę znaleźć dla ciebie podobnego psiura...chcesz?? :-D:-D:-D:-D:-D
zboki od razu...kochaja się paputy :-p:-p:-p:-D:-D:-D

ja dmucham w niebo co by odpędzic te chmurzyska :-D:-D

przez to że napisalas o parasolce musze luknąć czy mam swoją czy zaostawiłam w aucie... a auto ma teraz brat...buuu ... zostawilam :szok:

A skąd wiesz jak jest w d****?? Byłaś? :szok::szok::-D

nie... ale wiesz... domyslam się że tam jasno nie jest :-D:-D:-D

nie oddam Nuciaka mojego :-D:-D:-D:-D wiesz... ją ju wszystcy nazywaja "cyckiem mamusi" :szok::-D:-D:-D gdzie się nie ruszę ona za mną :-D:-D:-D
ale mogę znaleźć dla ciebie podobnego psiura...chcesz?? :-D:-D:-D:-D:-D
zboki od razu...kochaja się paputy :-p:-p:-p:-D:-D:-D

ja dmucham w niebo co by odpędzic te chmurzyska :-D:-D

przez to że napisalas o parasolce musze luknąć czy mam swoją czy zaostawiłam w aucie... a auto ma teraz brat...buuu ... zostawilam :szok:

nie... ale wiesz... domyslam się że tam jasno nie jest :-D:-D:-D

No wiesz ja się pytać nie będe zabiorę Nukę i już ;-)
Ja bym chciała ale wiesz jak z moim mężem nie będe robić nic za plecami powoli będe go urabiać i jak się uda od razu daj Ci znać i szukasz drugiej Nuczki ;-) No zauważyłam jakim wzrokiem patrzy za Tobą jak po mieszkaniu chodzić...masz oddaną psinę i to całym sercem :tak:
Taaa kochają się ten-teges a nie siebie :-D:-D:-D

U mnie teraz dużo jaśniej się zrobiło...dzięki za rozdmuchanie chmur :-D:-D:-D

To teraz biedulo musisz na nóżkach wszędzie?? Ja mam jedną parasolkę w domu drugą w aucie :tak:

No raczej nie jest ale czy aby na pewno?? :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry