reklama

Odskocznia;))))

reklama
oj strasznie strasznie caly ten tydzien jest poprostu masakryczny... ja jestem strasznie tym wszytskim rozbita... :( a teraz jeszcze ten wulkan... :(

chyba większośc z nas...
no ten wulkan dał popalić...

Jakby cuś to wiem gdzie i do kogo ;-)
Ja też się nie ruszam tylko tyle co muszę do sklepu i do domu, więc mamy brak chęci podobnie :sorry:
Ja bym powiedziała że na 99,99% :-D:-D

A Ty masz zamiar w niedzielę gdzieś wychodzić???? siedz w domu dziewczyno bo tam u Was będzie niezły kocioł na 100% :tak:
:-D:-D:-D:-D

a daj spokoj Danusiu... juz sobie wyobrazam te mysliwce krążące nad głowami... masakra

dokladnie dwoch facetow w domu to chyba nigdy latwo nie bedzie heheh :):) to dopiero nasze pierwsze 2 tygodnie wiec mam nadzieje ze jakos sie ogarne... ja dopiero do normalnosci wroce jak tom pojdzie do pracy ;)
chociaz nie powiem ... fajnie by bylo miec teraz babcie przy sobie ;(

No na pewno byłoby fajnie mieć teraz koło siebie kogokolwiek do pomocy samej będzie ciężko ale dasz radę zresztą jak nie ma się wyjścia to jakoś trzeba sobie radzić :tak:

to ty nic nie wiesz???

na wyspach u nas zadne lotnisko nie dziala.... wybuchl wulkan na islandii :(

teraz chca pogrzeb na poniedzialek przelozyc

No nic nie wiem...co Ty mówisz?? :szok::szok::szok: o kurcze muszę tv puścić

No na pewno byłoby fajnie mieć teraz koło siebie kogokolwiek do pomocy samej będzie ciężko ale dasz radę zresztą jak nie ma się wyjścia to jakoś trzeba sobie radzić :tak:

No nic nie wiem...co Ty mówisz?? :szok::szok::szok: o kurcze muszę tv puścić

ogladaj Kochana ogladaj...
teraz w DDTVN mowili ze chyba pogrzeb zostanie przelozony... przez ten pyl...

no wyjscia nie mam jakos sie ogarne dalam rade z jednym dami z 2 :):):) ale na tym koniec :D:D:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry