rudzia789
szczęściara
ide się malnąć i z psami... miłego przedpołudnia... pojawię się pozniej napewno :-)
milego i Tobie Kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ide się malnąć i z psami... miłego przedpołudnia... pojawię się pozniej napewno :-)
dokladnie tak jest zazwyczaj po porodzie ze sie odechciewa wszytskiegoale jak mala podrosnie to dopiero zobaczy jak to wszytsko wyglada i znow bedzie chciala
![]()

wszystko wyjdzie w praniunie zarzekam sie bo nigdy nic nie wiadomo
![]()

jestem
cyrk...
nawet jak przełożą pogrzeb na poniedziałek... wątpię żeby 70 delegacji zmieniło sobie plany z dnia na dzien i przylecialo w poniedziałek a nie w niedziele... kurde masakra jakas

mnie to sie wydaje ze przez to nie przyleci polowa z tych ludzi... nikt nie bedzie ryzykowac...
Do pogrzeby dwa dni jeszcze sporo może się zmienić nie ma co prorokować na zapas poczekamy zobaczymy....właśnie mówią, że nie ma raczej możliwości przełożenia pogrzebu
no ciezko przelozyc cos takiego.... ale mozna zrezygnowac z uczestnictwa... starczy juz tragedii... nie wydaje mi sie zeby chura za dwa dni znikla bo zamiast byc coraz miniejsza to jest coraz wiekszazobaczymy co to bedzie
![]()
ja tez brykam polozylam Kacpra chwila ciszy trzeba korzystac
do pozniej
gdybysmy sie jednak nie zobaczymy to milego weekendu wszystkim zyczecumolki :*