reklama

Odskocznia;))))

reklama
dokladnie tak jest zazwyczaj po porodzie ze sie odechciewa wszytskiego :) ale jak mala podrosnie to dopiero zobaczy jak to wszytsko wyglada i znow bedzie chciala :):):)

Dokładnie jedynakowi ciężko w życiu ;-)
Jak mi się uda z jednym rok przerwy i będzie drugie :-D:-D:-D:-D

wszystko wyjdzie w praniu :):):) nie zarzekam sie bo nigdy nic nie wiadomo :):):)

No kto wie kto wie :tak:

jestem :-D
cyrk...
nawet jak przełożą pogrzeb na poniedziałek... wątpię żeby 70 delegacji zmieniło sobie plany z dnia na dzien i przylecialo w poniedziałek a nie w niedziele... kurde masakra jakas

Masakra..... teraz słucham jak się Kraków przygotowuje na tvp3 mówią :tak:

Do pogrzeby dwa dni jeszcze sporo może się zmienić nie ma co prorokować na zapas poczekamy zobaczymy....właśnie mówią, że nie ma raczej możliwości przełożenia pogrzebu

no ciezko przelozyc cos takiego.... ale mozna zrezygnowac z uczestnictwa... starczy juz tragedii... nie wydaje mi sie zeby chura za dwa dni znikla bo zamiast byc coraz miniejsza to jest coraz wieksza :( zobaczymy co to bedzie :(

no ciezko przelozyc cos takiego.... ale mozna zrezygnowac z uczestnictwa... starczy juz tragedii... nie wydaje mi sie zeby chura za dwa dni znikla bo zamiast byc coraz miniejsza to jest coraz wieksza :( zobaczymy co to bedzie :(

Wiesz ja mysle, że skoro ma być tyle prezydentów to na pewno nie będą ryzykować i przylatywać na mus na pogrzeb w końcu są też inne środki transportu po za samolotem nie?? Zresztą to już ich sprawa co zrobią mają chyba rozeznanie i wiedzą co się może stać więc niech robią co uważają za stosowne.

Dobra kochana ja muszę trochę mieszkanie ogarnąć więc będe z doskoku...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry