reklama

Odskocznia;))))

nie Monis to nie maly maly spi jak aniolek..... wczoraj zobaczylam ten film Katastrofa pod Smoleńskiem. Pojawiły się teorie spiskowe (wideo, zdjęcia) - 15 kwietnia 2010 ja nie dalam rady zalozyc sluchawek i posluchac do konca ale tom to zrobil.... tam jest wszytsko.... nie chce tu zaczynac watku o katastrofie bo tak naprawde ciezko cokolwiek powiedziec napisac w takiej sytuacji... ja od ostatniej soboty jestem po tym wszytskim poskladana nie moge spac po nocach... tym bardziej kiedy widzi sie i slyszy cos takiego... nie moge w to uwierzyc ale coraz wiecej faktow przemiawia za wlasnie tym co widzimy na tym filmie... poprostu mnie to przygniotlo....;(

Ewelinko :* Kochana :* Pamietaj.... :*

reklama
nie Monis to nie maly maly spi jak aniolek..... wczoraj zobaczylam ten film Katastrofa pod Smoleńskiem. Pojawiły się teorie spiskowe (wideo, zdjęcia) - 15 kwietnia 2010 ja nie dalam rady zalozyc sluchawek i posluchac do konca ale tom to zrobil.... tam jest wszytsko.... nie chce tu zaczynac watku o katastrofie bo tak naprawde ciezko cokolwiek powiedziec napisac w takiej sytuacji... ja od ostatniej soboty jestem po tym wszytskim poskladana nie moge spac po nocach... tym bardziej kiedy widzi sie i slyszy cos takiego... nie moge w to uwierzyc ale coraz wiecej faktow przemiawia za wlasnie tym co widzimy na tym filmie... poprostu mnie to przygniotlo....;(

Ewelinko :* Kochana :* Pamietaj.... :*

Marta,
ja bym była sceptyczna do wszystkich teorii i spekulacji, zwłaszcza, które podają w necie, bo, niektóre bzdury jak się czyta to ręce opadają...dopóki śledztwo nie zostanie zakończone to nie ma co czytać...bo co człowiek to historia...

Witam dziewczynki:-)
Byłam u ginka i wszysko jest ok, bóle mam jak Danusia z powodu owulacji:-p
Zaczynam robić badania, na pierwszym miejscu mam zrobić kariotyp, reszta badan zależy od wyniku. Zapytałam ginka wprost czy jak wynik wyjdzie źle to znaczy że my razem nie możemy mieć dzieci na co on odparł że to jeszcze zależy co dokładnie wyjdzie i mam się nie martwić na zapas:-( ale ja i tak się martwię:zawstydzona/y:
Przepraszam ale nie mam czasu nadrobić zaległości dlatego pozdrawiam i buuuuziam was wszystkie gorąco:-)

Dzień dobry :-)

Ewelinko przytulam kochana cały czas :****

Danusia a Ty gdzie? :-)

Madzia pozdrawiam gorąco :-)

Rudzia jak tam twoje dwa bąbelki? :-)

Iwonka, Ilonka, Wiola, Majsi, Marti, Iza pozdrawiam gorąco :-)

miłego dnia :))

Ja tylko na chwilkę...
Przywitać się...
i lecę do pracy...
Niedługo będę miała tam neta, to wtedy do was wrócę
na pełny etat :-p:-p:-p:-p
A na razie... coż...
interes jakoś się kręci...
nie narzekam...
nie ma dnia bez utargu, a to chyba dobrze wróży....
a jeśli chodzi o psychikę...
Wielkimi krokami zbliża się 3 maja...
To wtedy Tosia byłaby ze mną...
Byłaby bezpieczna w moich ramionach...
:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Buziaki dziewczynki
Ewelinko....
Ty wiesz, że myślę o Tobie...
O reszcie też, żeby nie było...
Ale o Tobie szczególnie....

Cześć dziewczyny

Sis kochana przytulam Cię mocno bo tylko tyle mogę zrobić jestem z Tobą myślami cały czas :***

Anecia jestem tu gdzie zawsze czyli w domu ;-)

Madzia tak jak myślałam, proszę stawiam diagnozy jak ginek ;-), kardiotypem się na zapas nie przejmuj tylko spokojnie zrób badania i czekaj na wynik, ponoć bardzo rzadko coś w tych wynikach jest nie tak więc czemu miałoby u Was być inaczej?? Będzie dobrze tylko spokojnie....a jak M? W domu już?

Martuś ucałuj bombelki od e-cioci ;-)

Wiola to dobrze jak interes się kręci oby tak dalej, trzymam kciuki

Monia jak tam Majka?? Już spokojniej czy dalej z niej mały diabełek??

Iwonka trzymaj się kochana takie daty zawsze będą dla nas ciężkimi dniami, przytulam

Marti, Mysza, Ilonka, Iza pozdrawiam serdecznie

A u mnie impas....kłopoty przez wielki K...echh życie....

Miłego dnia pa

reklama
Ewelinka jeszcze raz dziękuję Skarbie....;-):sorry2:
Rudzia pisz jak tam twoje skarby :-) Ucałuj od e-ciotki !
Anetka, Danusia, Madzia, Viola, Ilonka, Mysza...pozdrawiam Was Kochane;-)

A u mnie nic nowego... Standardowo dużo pracy..

Pozdrawiam Was Wszystkie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry