reklama

Odskocznia;))))

nie mialam usg bo bylam u lekarza w 4 tygodniu w dniu spodziewanej @ i i tak by nic nie bylo widac i stwierdzilismy ze nie bedziemy meczyc dzidzi tym aparatem... delikatnie mnie tylko zbadal choc przed tym tez sie wzbranialam ale jeszcze nigdy tak delikatnie nie bylam badana-prawie tego nie czulam... wizyte mam 6 maja bede wtedy w 7 tc i 2d wiec juz ladnie wszystko bedzie widac :-)

reklama
nie mialam usg bo bylam u lekarza w 4 tygodniu w dniu spodziewanej @ i i tak by nic nie bylo widac i stwierdzilismy ze nie bedziemy meczyc dzidzi tym aparatem... delikatnie mnie tylko zbadal choc przed tym tez sie wzbranialam ale jeszcze nigdy tak delikatnie nie bylam badana-prawie tego nie czulam... wizyte mam 6 maja bede wtedy w 7 tc i 2d wiec juz ladnie wszystko bedzie widac :-)

Aha....
A jak w ogóle się czujesz? Jakieś już objawy się pojawiają?
Cieszę się, że WAM się udało :-)

narazie procz okropnego bólu cyców nic mi nie jest, chociaz dzis jakos sniadania nie umie zjesc... na sama mysl staje mi gula w gardle a nie jest mi nie dobrze wiec nie wiem czy to objaw ciazy czy taki dzien dzisiaj mam....

wieczorem robie sobie te zastrzyki z clexane, biore dwa razy dziennie luteine dowcipna i kwas foliowy ten na recepte i chyba sobie kupie magnez bo mi lydki twardna jakos wieczorem... dzis leje wiec nie wychodze z domu chociaz mialam pity zaniesc

poza tym nikt narazie nie wie z rodzicow, wie tylko moja siostra no i wy i adam :-p choc czasem zaluje ze mu powiedzialam bo mnie wkurzaja jego "rady"

narazie procz okropnego bólu cyców nic mi nie jest, chociaz dzis jakos sniadania nie umie zjesc... na sama mysl staje mi gula w gardle a nie jest mi nie dobrze wiec nie wiem czy to objaw ciazy czy taki dzien dzisiaj mam....

wieczorem robie sobie te zastrzyki z clexane, biore dwa razy dziennie luteine dowcipna i kwas foliowy ten na recepte i chyba sobie kupie magnez bo mi lydki twardna jakos wieczorem... dzis leje wiec nie wychodze z domu chociaz mialam pity zaniesc

poza tym nikt narazie nie wie z rodzicow, wie tylko moja siostra no i wy i adam :-p choc czasem zaluje ze mu powiedzialam bo mnie wkurzaja jego "rady"

No tak...mężczyźni zawsze wszystko wiedzą najlepiej...;-)
Patka, a możesz mi coś więcej napisać na temat tych zastrzyków? Zainteresował mnie temat....
To życzę więcej objawów!!! przynajmniej będziesz wiedziała i czuła, że w ciąży jesteś!!! A co masz mieć lepiej od innych kobitek?! ;-):-):-):-):-p

hej
Pati ja miałam objawy tak w 6 tygodniu liczac od 1dc,miałam ból w boku ,tym , w którym jajowodzie sie umiejscowiła ciąża ,potem krwawienie ,ale taką ciemną krwia,no a później to okropny ból ale to dopiero w 8 tygodniu, moze dziewiatym.
No i co najważniejsze..przy becie 3000 nie było widac pecherzyka a to już normalnie powinno byc widac razem z serduszkiem.
Ale co schizujesz,jest dobrze i po co sie niepotrzebnie denerwować!

ja nie schizuje ola tylko jak czytam jak inne dziewczyny lataja odrazu do gina a potem panika bo nic nie widac itd to mnie szlag trafia i tyle....no ale dzieki za info choc mam nadzieje ze sie nie przyda.

ewelina wyslalam ci na priva wiadomosc

Pati ogormne gratulacje :-D życzę spokojnych 9 miesięcy :-)

Ewelinko czesc Duszku :-) ciesze się ze coraz lepiej... :tak:
a u mnie wsio po staremu :tak: szukam jakiegos miesca co by uciec z Krakowa na długi weekend ;-)

reklama
Pati ogormne gratulacje :-D życzę spokojnych 9 miesięcy :-)

Ewelinko czesc Duszku :-) ciesze się ze coraz lepiej... :tak:
a u mnie wsio po staremu :tak: szukam jakiegos miesca co by uciec z Krakowa na długi weekend ;-)

Buźka Grochowianko*** ;-)
My na długi weekend mamy do Sandomierza jechać, ale nie wiem, czy znajdę w sobie tyle siły, by spotkać się z rodziną i w ogóle...
I co wybrałaś????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry