reklama

Odskocznia;))))

reklama
no własnie nic jakos nie mogę znaleźć ;-) szukam cały czas :-p

nie wiem co z Gabrysią... na cp mój post pozostał chyba niezauważony :baffled:

Kochana zmykam z burakami a późnej na zakupy :-)

postaram się później zaglądnąć :-) buziaki :***

MŁODE! Koty, kotki, kociaki, kocięta! ODDAM! (1007737773) - Aukcje internetowe Allegro. chyba mnie szlag trafi wyraznie baba lub facet pisze ze zwierzaki zostana uspione jak chetnych nie bedzie..... jak tak mozna kurde idioci nie sterylizuja swoich zwierzat a tym bardziej koty... a jak ona niby w domu jest to skad mlode... wkurzylam sie

"w chwili narodzin będę musiał wiedzieć już ile kotów pozostawić"
ja glupia nie jestem wiem co sie robi z niechcianymi kociakami, kurde szkoda ze nie moge zadnego zabrac

Cześć :-)

A ja dzisiaj zaszalałam i postanowiłam, że nie pójdę do pracy :happy: Postanowiłam, że ten dzień będę miała tylko dla siebie...:-) Oczywiście wizyta w banku mnie czeka, ale to pikusiowe sprawy:-)

Życzę miłego dnia dziewuszki !!!

Pati raz jeszcze ogromne gratulacje !!!:-)

IWONKA, super!!! Czasem potrzebny jest taki dzień tylko dla siebie...wykorzystaj go najlepiej jak potrafisz...i życzę pomyślnej wizyty w banku ;-)

A u Nas się rozpadało...ciemno...zimno i mokro...normalnie pogoda butelkowa :-p

Pati 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze!
Więc póki co wstrzymam się z gratulacjami:tak:

Kochane dziewuszki buziiiiaaaaammm mocno!

U nas wszystko dobrze, jutro idziemy na szczepienie i już się boję bo Maciej zawsze po wszystkim płacze cały dzień:no: tak przeżywa bidulek to kłucie, a mnie serce pęka.

Poza tym rośnie jak na drożdżach, już prawie sam siedzi i nauczył się przekręcać z pleców na brzuszek, ale ma problem przekręcić się w odwrotną stronę i od razu stęka hehe:-)
Poza tym nauczył się krzyczeć i teraz cały blok go słyszy:-D:-D:-D

A to nasza duma i radość:tak:

Załączniki

• 2010.04.16 (5).jpg
    2010.04.16 (5).jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 2010.04.11 Chrzciny Maciusia (34).jpg
    2010.04.11 Chrzciny Maciusia (34).jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama

Nowe wątki

reklama