reklama

Odskocznia;))))

reklama
Marti jaki fajny gościu z tego Twojego synia:-):-):-):-) SUPER !!! Pozdrawiam Serdecznie;-)

A ja już zrobiłam co miałam zrobić:sorry2: Super, że wzięłam ten dzień wolny, masz rację Ewelinka, czasami jest potrzebny tak dla siebie i nie żałuję, bo czuję, że odpoczęłam troszkę psychicznie:-) Ale aby nie było za dobrze, wzięłam się za sprzątanie w szafie:baffled:
Masakra! Tym bardziej, że ja nie potrafię utrzymać w niej porządku:blink: Rano jak wstaję i szukam czegoś to praktycznie wywalam rzeczy na podłogę z nerwów a później wpycham do szafy, efekt taki, że raz w tygodniu mam niezłe układanko w szafie:-p Ajjj i jeszcze mój P. czasami coś szmyrgnie do szafy to już całkiem..:-D
Ale się rozpisałam na temat szafy i moim bałaganiarstwie :-D

Całuję dziewuszki :*

Marti jaki fajny gościu z tego Twojego synia:-):-):-):-) SUPER !!! Pozdrawiam Serdecznie;-)

A ja już zrobiłam co miałam zrobić:sorry2: Super, że wzięłam ten dzień wolny, masz rację Ewelinka, czasami jest potrzebny tak dla siebie i nie żałuję, bo czuję, że odpoczęłam troszkę psychicznie:-) Ale aby nie było za dobrze, wzięłam się za sprzątanie w szafie:baffled:
Masakra! Tym bardziej, że ja nie potrafię utrzymać w niej porządku:blink: Rano jak wstaję i szukam czegoś to praktycznie wywalam rzeczy na podłogę z nerwów a później wpycham do szafy, efekt taki, że raz w tygodniu mam niezłe układanko w szafie:-p Ajjj i jeszcze mój P. czasami coś szmyrgnie do szafy to już całkiem..:-D
Ale się rozpisałam na temat szafy i moim bałaganiarstwie :-D

Całuję dziewuszki :*

Super, że odpoczęłaś!!! :-)
Ja w "szafie" mam kolorystycznie wsio poukładane...z podziałem...letnie-zimówki-spodnie-bluzki...koszule, spódnice i sukienki na wiszakach....mam bzika na tym punkcie :zawstydzona/y:

Tatuś ;-);-)

Ostatnia edycja:
Posprzątałam kuchnię, łazienkę i salon...obiadek wstawiony...ciasto się piecze...pranko wstawione...do kawki można zasiąść...i opr dostałam od P, że się przemęczam i gimnastykuję...:sorry2::-|

Witajcie Drogie Panie :sorry2:

Ewelinka
zorganizowana z Ciebie babka:tak:

Ciężki dzień dzisiaj miałam:-( U córeczki mojej znajomej wykryto wczoraj guz mózgu, i jutro od 8 rano ma mieć poważną i skomplikowaną operację... a córcia ma niecałe 2 latka!!! także serce się kraje :no: Lekarze mówią, że mogą liczyć jedynie na cud...
Strasznie to przeżywam:-( Jutro będę siedziała jak na szpilkach... Na szczęście pracuję z domku. Ale wierzę, że będzie dobrze, musi być!
Kochane proszę Was o modlitwę...

Jutro pracuję z domku, także mam nadzieję, że załapię się z Wami na kawkę!:tak:

Pozdrawiam Was Wszystkie;-)

Tęsknie za Wami :(
Dziś byłam na szczepieniu Młoda okropnie to zniosła w ogóle mam dołka i nie będę nic komentować lepiej ;/

Iwonka trzymam kciuki i pomodle się jutro za tą mała kruszyne oby wszystko się udało
dobranoc

Cześć dziewczyny

Pati gratuluje i życzę Ci spokojnych 9 miesięcy :-)

Sis kochana jak tam u Ciebie? Przytulam :*** i jak wyjazd dojdzie do skutku??

Anetko dziękuje za pamięć kochana jesteś :** gdzie się podziewasz?? Znalazłaś miejsce do ucieczki na długi weekend??

Marti mały cudowny jest będzie z niego przystojniacha ;-)

Iwonka trzymam mocno kciuki i modlę się za to maleństwo i mam nadzieje, że wszystko pójdzie dobrze &&&

Sówka Bartuś to jak na chwile obecną cały Tata :-)

Monia to chyba jakiś zły czas jest jak też jakoś z dołka wyjść nie umiem, trzymaj się kochana :tak:

Madzia cieszę się, że w końcu jesteście razem i trzymam mocno &&& za to by wszystko się układało tak jak należy i żebyście byli razem szczęśliwi :-)

Martuś a Ty gdzie kochana?? Jak się trzymasz sama na boju z dwoma urwisami?? Odezwij się od czasu do czasu :-)

Iza jak tam Twoje kwiatki?? Na pewno urosną i będzie pięknie i kolorowo ;-)

Wiola pozdrawiam

A u mnie no cóż...bywało lepiej...

Miłego dnia kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry