Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że wzięłam ten dzień wolny, masz rację Ewelinka, czasami jest potrzebny tak dla siebie i nie żałuję, bo czuję, że odpoczęłam troszkę psychicznie:-) Ale aby nie było za dobrze, wzięłam się za sprzątanie w szafie
Rano jak wstaję i szukam czegoś to praktycznie wywalam rzeczy na podłogę z nerwów a później wpycham do szafy, efekt taki, że raz w tygodniu mam niezłe układanko w szafie
Ajjj i jeszcze mój P. czasami coś szmyrgnie do szafy to już całkiem..

Marti jaki fajny gościu z tego Twojego synia:-):-):-):-) SUPER !!! Pozdrawiam Serdecznie;-)
A ja już zrobiłam co miałam zrobićSuper, że wzięłam ten dzień wolny, masz rację Ewelinka, czasami jest potrzebny tak dla siebie i nie żałuję, bo czuję, że odpoczęłam troszkę psychicznie:-) Ale aby nie było za dobrze, wzięłam się za sprzątanie w szafie
Masakra! Tym bardziej, że ja nie potrafię utrzymać w niej porządkuRano jak wstaję i szukam czegoś to praktycznie wywalam rzeczy na podłogę z nerwów a później wpycham do szafy, efekt taki, że raz w tygodniu mam niezłe układanko w szafie
Ajjj i jeszcze mój P. czasami coś szmyrgnie do szafy to już całkiem..
Ale się rozpisałam na temat szafy i moim bałaganiarstwie
Całuję dziewuszki :*

Porównacie kochane
MamaCzyTata.pl - S

Lekarze mówią, że mogą liczyć jedynie na cud...