Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, mój teść miał guz mózgu i był operowany...to trudna operacja, ale w dzisiejszych czasach na prawdę mamy dobrych specjalistów, więc wierzę, że będzie dobrze i malutka szybko wróci do formy...ściskam i pozdrawiam serdecznie***Witajcie Drogie Panie
Ewelinka zorganizowana z Ciebie babka
Ciężki dzień dzisiaj miałam:-( U córeczki mojej znajomej wykryto wczoraj guz mózgu, i jutro od 8 rano ma mieć poważną i skomplikowaną operację... a córcia ma niecałe 2 latka!!! także serce się krajeLekarze mówią, że mogą liczyć jedynie na cud...
Strasznie to przeżywam:-( Jutro będę siedziała jak na szpilkach... Na szczęście pracuję z domku. Ale wierzę, że będzie dobrze, musi być!
Kochane proszę Was o modlitwę...
Jutro pracuję z domku, także mam nadzieję, że załapię się z Wami na kawkę!![]()
Pozdrawiam Was Wszystkie;-)
Cześć dziewczyny
Sis kochana jak tam u Ciebie? Przytulam :*** i jak wyjazd dojdzie do skutku??
A u mnie no cóż...bywało lepiej...
Miłego dnia kochane
Witam się!
W końcu mam w pracy to moje okno na świat...
jak interes??? Pozdrawiam

Jestem jestem IWONKO......tylko obiadek gotuję, więc z doskoku...;-)
:-) Bo własnie śmigam sobie zrobić...Witam witam;-)
tak czekałam i czekałam no i nie miałam się z kim napić porannej kawki
Jeśli chodzi o małą Hanię, to operacja przełożona na poniedziałek, ponieważ nie było odpowiedniego specjalisty....
Jak się czujesz Ewelinka?
no ale cóż...żyć trzeba dalej....fizycznie już ok...tylko, że wczoraj pozwoliliśmy sobie na przytulanki - wiem - jestem nieodpowiedzialna, ale cóż...potrzebowałam bliskości...a organizm mam nadzieję, że wytrwa w tej chwili słabości ;-)ooo ! a kawki się ze mną napijesz ?:-) Bo własnie śmigam sobie zrobić...
eh, szkoda, że tak puściutko dzisiaj na forum...
Kochana! Tym bardziej że czułaś taką potrzebę, potrzebowałas bliskości...

Podziwiam i mam zamiar brać z Ciebie przykład